Prosze o przetłumaczenie:
Witam. Prosze o potwierdzenie czy apartamenty o których mówiliśmy sa nadal wolne. Jesli tak to w dniu jutrzejszym wysyłam zaliczke za oba apartamenty. Pozdrawiam.
misio 5822 napisał(a):Witam. Prosze o potwierdzenie czy apartamenty o których mówiliśmy sa nadal wolne. Jesli tak to w dniu jutrzejszym wysyłam zaliczke za oba apartamenty. Pozdrawiam.
Voytmaster napisał(a): "Akontacija ne treba jer dolazite treci put kod nas. Nadam se da je rezervacija 100% sigurna i da se vidimo ovog ljeta."
Voytmaster napisał(a): " Cieszę się , że kolejne wakacje spędzimy u Was. Szkoda tylko ,że to jeszcze taki szmat czasu. Pozdrowienia dla Ciebie i Tita. Do zobaczenia..."
misio 5822 napisał(a):Czy w apartamentach jest tv?
MWN napisał(a):Proszę zarezerwować dla mnie pokój na dole od ... do .... Proszę o potwierdzenie i podanie ceny jeśli się zmieniła. Byliśmy już u Was kilka razy. Pozdrawiamy z Polski.
misio 5822 napisał(a):Naravno. svi apartmani imaju televizor, ali vaši više nisu slobodni u traženom terminu.
buroda napisał(a):
Kochana Mirjanko,
bardzo przepraszam za długie milczenie, ale powód był duży,
musiałam się zwolnić z pracy po 18 latach... przenieśli moja firmę i musiałabym dziennie jeżdzić 150km autem a to odpada,
nie było łatwo ale już jest z górki a na oku mam nową pracę 5 min od domu:)
zima w tym roku nie omija nikogo , zawsze śledzę prognozę pogody i patrze ile w Zagrzebiu u nas rekord mrozu to -28stC!!! teraz znów jest mnóstwo śniegu ale to dobrze, dzieci mają ferie więc szaleją na śniegu
Wy znów odliczacie dni do uroczystości weselnej:) bardzo milo nam było poznać Kristine i tym bardziej cieszymy się z ich szczęścia
poza tym wszystko dobrze, dzieci zdrowe i zadowolone..
bardzo gorąco Was pozdrawiamy i zyczymy wszystkiego dobrego
Michał, Natalka Beata Andrzej
PS. w załączeniu coś wesołego
misio 5822 napisał(a):Proszę o pomoc w tłumaczeniu.
Oprostite, nije nam jasno trebate li dva apartmana A2+2 i apartman broj 2(A4) te da li je termin fleksibilan dan-dva.
buroda napisał(a):a mój liścik za długi???