napisał(a) Jędrula » 30.11.2011 13:15
Drodzy Państwo czy ja dobrze kombinuję ? Czytam tutaj wiele tematów i zazwyczaj dowiaduję się , że rezerwujecie kwatery , pokoje milem . Jeżeli ktoś potrafi posługiwać się językiem chorwackim to zazdroszczę ale jeżeli nie, to jak mam się z właścicielem – Chorwatem dogadać ?
Myślałem o najłatwiejszym sposobie czyli napisaniem wiadomości po polsku , następnie wrzucenie jej w google tłumacza i już po chorwacku wysłanie mila do właścicieli obiektu ?
Tylko co na miejscu ? Językiem angielskim w mowie posługuję się na 3 + a chorwackiego ni w ząb
. Bardzo proszę o wskazanie mi rozwiązania , sposobu jakim Wy się posługujecie w takich przypadkach ?
Dodam jeszcze , że byłem w tym roku na Pagu ale imprezę organizowało biuro więc o nic nie musiałem się martwić a teraz mam zamiar czegoś sam poszukać albo wcześniej zarezerwować poprzez net jak robi to wielu z Was .
Dodam jeszcze , że byłem w tym roku na Pagu ale imprezę organizowało biuro więc o nic nie musiałem się martwić a teraz mam zamiar czegoś sam poszukać albo wcześniej zarezerwować poprzez net jak robi to wielu z Was .