Bocian napisał(a):Neman to bestia? Widziałem tą rybkę, jest na wątku wędkarskim, rzeczywiście bestia :)
Tak, neman to bestia, potwór...
Bocian napisał(a):Neman to bestia? Widziałem tą rybkę, jest na wątku wędkarskim, rzeczywiście bestia :)
canooe napisał(a):Poštovani,
Ključevi se ne dobivaju u agenciji, kod nas se napravi prijava pa Vas nakon toga odvedemo do apartmana, gdje Vam vlasnik kuće preda ključeve.
Prilikom uplate akontacije niste napisali svoje ime pa Vas molimo da provjerite da li je Vaš broj uplate: NR. 72090500ZE002709 kako bismo mogli potvrditi.
Poštovani,
Provjerili smo s bankom.
Primili smo Vašu akontaciju.
Best regards,
Ružica
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):canooe napisał(a):Poštovani,
Ključevi se ne dobivaju u agenciji, kod nas se napravi prijava pa Vas nakon toga odvedemo do apartmana, gdje Vam vlasnik kuće preda ključeve.
Prilikom uplate akontacije niste napisali svoje ime pa Vas molimo da provjerite da li je Vaš broj uplate: NR. 72090500ZE002709 kako bismo mogli potvrditi.
Poštovani,
Provjerili smo s bankom.
Primili smo Vašu akontaciju.
Best regards,
Ružica
Szanowni Państwo, kluczy nie otrzymujecie w agencji; trzeba zjawić się u nas, zameldować i my odprowadzimy do apartamentu, gdzie właściciel domu da klucze. Przy wpłacie zaliczki nie napisaliście Państwo imienia, dlatego proszę o sprawdzenie, czy Państwa nr wpłaty to...., żebyśmy mogli potwierdzić.
Szanowni Państwo, sprawdziliśmy w banku, zaliczka wpłynęła.
canooe napisał(a):Dziękuję za odpowiedź. Będziemy w Malinska w godzinach rannych w Niedziele 17 lipca a Wasza agencja tj. Dubašljanska 111, HR-51511 Malinska, czynna jest od poniedziałku do soboty natomiast dom jest pod adresem Palih Boraca 4 - Malinska. Pod jakim adresem mam się kontaktować i czy od państwa otrzymam jeszcze jakieś potwierdzenie rezerwacji apartamentu MAL-BM062-4.
malwii napisał(a):"Nie gniewaj się, że w tym roku zdecydowaliśmy się wynająć inną kwaterę. Jest nas po prostu za dużo, żebyśmy mogli zmieścić się na jednym piętrze i za mało, aby wynająć dwa piętra. Zarówno dla was, jak i dla nas byłoby to niewygodne i krępujące. Nie chcemy się rozdzielać dlatego podjęliśmy decyzję, aby znaleźć kwaterę z 10-ma łóżkami dla całej grupy. Kiedy będziemy na miejscu na pewno Cię odwiedzimy."
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):malwii napisał(a):"Nie gniewaj się, że w tym roku zdecydowaliśmy się wynająć inną kwaterę. Jest nas po prostu za dużo, żebyśmy mogli zmieścić się na jednym piętrze i za mało, aby wynająć dwa piętra. Zarówno dla was, jak i dla nas byłoby to niewygodne i krępujące. Nie chcemy się rozdzielać dlatego podjęliśmy decyzję, aby znaleźć kwaterę z 10-ma łóżkami dla całej grupy. Kiedy będziemy na miejscu na pewno Cię odwiedzimy."
Nemoj se ljutiti da smo ove godine iznajmili apartmane kod nekog drugog. Jednostavno ima nas previše da možemo stati na jednome katu te istodobno malo da napunimo dva kata. Bilo bi nezgodno isto tako za Vas kao i za nas. Ne želimo djeliti ekipu; zbog toga odlučili smo pronaći smještaj na nekom drugom mjestu (cijela grupa zajedno). Kada stignemo, posjetiti ćemo Te sigurno.
Irekcity napisał(a):""Dziękuje za rezerwacje, jutro wpłace zaliczke ,ale za nim to zrobie
bardzo prosze o przesłanie opisu apartamentu i jego zdjęć. Chce sie upewnić czy nie doszło do nieporozumienia z mojej strony.
Czy napewno dobrze sie zrozumieliśmy i mówimy o
apartamentcie 4+1, czyli 2 sypialnie + dodatkowe łóżko.??""
Darraz napisał(a):"Dzień dobry.
Już niewiele ponad tydzień został nam do przyjazdu do Państwa. Bardzo się cieszymy na nasze pierwsze wakacje w Chorwacji !
Chciałbym jeszcze zadać pytanie dotyczące kuchni w naszym apartamencie. Jak jest wyposażona? Chciałbym to wiedzieć, bo inaczej żona pół kuchni zapakuje mi do samochodu
Do zobaczenia 1 sierpnia!
P.S.
Nie znam prawie w ogóle języka chorwackiego, jednak dzięki użytkownikom forum cro.pl mogłem te kilka zdań poprawnie napisać."
arb napisał(a):Prowadziła ich wiara, nadzieja i męstwo. Odnieśli niezapomniane zwycięstwo.