będę ogromnie wdzięczna za przetłumaczenie tekstu:
Witam!
Chciałabym wynająć dwa apartamenty A2 na 10 dni w sierpniu (termin dowolny) lub jeden A4 z dwoma łazienkami. Jeśli istnieje taka możliwość, to jaka będzie cena?
pozdrawiam.
giselle napisał(a):Witam!
Chciałabym wynająć dwa apartamenty A2 na 10 dni w sierpniu (termin dowolny) lub jeden A4 z dwoma łazienkami. Jeśli istnieje taka możliwość, to jaka będzie cena?
pozdrawiam.
fasi napisał(a):Witam, podobnie jak w ubiegłym roku planuję spędzić wakacje na Waszym kempingu. Interesuje nas pobyt od 12 lipca na około 8-10 dni.Nasza grupa liczyć będzie 8 osób, będziemy mieli dwa namioty (jeden duży 6 m x 4,5 m, drugi mniejszy 2,5 m x 2,5 m) oraz dwa samochody.Czy istnieje możliwość rezerwacji miejsca o takiej powierzchni z widokiem na Jadran?W załączeniu przesyłam kilka zdjęć miejsca na którym byliśmy rozbici ostatnio. Czy jest ono wolne w tym terminie i czy możemy je zarezerwować?
Pozdrawiam!
*kasia* napisał(a):"Moja Droga, bardzo żałuję że nie możemy w tym roku Cię odwiedzić. Ania mała, droga daleka i nie możemy sobie na to pozwolić. Bardzo chciałabym żebyś poznała Anię. Jest coraz fajniejsza. Już nie chodzi już biega, coraz więcej mówi. Za rok zrobię wszystko żeby przyjechać. Strasznie się stęskniliśmy. U nas wszystko w porządku, jesteśmy zdrowi. Mam nadzieję że Ty również. Raz na jakiś czas będę wysyłać zdjęcie. Całujemy mocno"
radekg napisał(a):- Skok s padobranom! U Atlanti 1996. išao sam na bungee jumping. Uhvatio me nenormalan strah, gotovo pa i infarkt. Prije sam znao ići uoči mečeva u lunapark i voziti se u vlakovima smrti, ali nakon tog incidenta više me visine ne zanimaju. Tako da i imam milijune, bojim se da nikako ne bih izabrao let u svemir.
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):fasi napisał(a):Witam, podobnie jak w ubiegłym roku planuję spędzić wakacje na Waszym kempingu. Interesuje nas pobyt od 12 lipca na około 8-10 dni.Nasza grupa liczyć będzie 8 osób, będziemy mieli dwa namioty (jeden duży 6 m x 4,5 m, drugi mniejszy 2,5 m x 2,5 m) oraz dwa samochody.Czy istnieje możliwość rezerwacji miejsca o takiej powierzchni z widokiem na Jadran?W załączeniu przesyłam kilka zdjęć miejsca na którym byliśmy rozbici ostatnio. Czy jest ono wolne w tym terminie i czy możemy je zarezerwować?
Pozdrawiam!
Poštovani, kao i prošle godine planiram odmor u Vašem kampu od 12 srpnja nekih 8-10 dana. Naša grupa sastoji se od 8 osoba. Imati ćemo 2 šatora (jedan veliki 6 m x 4,5 m, drugi manji 2,5 m x 2,5 m) te dva automobila. Je li moguće rezervirati mjesto za nas sa pogledom na Jadran? Prilažem par slika mjesta na kojem smo bili prošli put. Je li slobodno u to vrijeme i možemo li ga rezervirati?
Pozdrav
*kasia* napisał(a):" Ja sam se nadala da ćete vi ove godine svakako doć,ali svaki dan gledam imali e-mail,ali nema .Nitko mi se od Vaših prijatelja nije javio da bi došli,pa ni Sebastian neznam što je sanjim.Imam mnogo gosti i sve mi je rezervirano .Dolaze mi od Mariuša sestra Aneta i Jacek.Ali dobro.
Vidim da ste vi dobro i da vas je razveselila mala Ania,to mi je drago čuti
i čuvajte je dobro.Ja imam previše posla pa od problemima koje su me snašli nemam kad ni mislit,ali tu nemožemo ništa život teče dalje.Svakako mi pošalji slike drago mije vidjet i nju i vas.
Primite puno pozdrava i neka vam bog da zdravlje,ako vidite Sebastiana
pozdravite ga"
jogi66 napisał(a):Witam. Pani Kasiu proszę o przetłumaczenie tekstu:
Witam.Proszę o przygotowanie rachunku w dniu mojego przyjazdu na kwotę 574 euro. Jeżeli to możliwe proszę wpisać większą kwotę nawet 1000 euro.Rachunek potrzebuję do mojej firmy.Szef zwraca mi połowę wydanych i udokumentowanych pieniędzy.Mam rezerwację apartamentu IVANKA od 25.06.do 09.07 2011.Ja i mój mąż nie znamy języków i korzystamy z pomocy Przyjaciół z naszego polskiego forum.Bardzo dziękuję.Pozdrawiam Lucyna G....