patik2 napisał(a):jeśli mogę prosić ponownie o tłumaczenie
Proszę nie zakładać nowych tematów z prośbą o tłumaczenie, posty przeniosłem we właściwe miejsce
patik2 napisał(a):jeśli mogę prosić ponownie o tłumaczenie
mariusz1234 napisał(a):taj termin imam za troje ljudi .
*kasia* napisał(a):"čuvaj je i neka joj bog da zdravlja,ali Martin se mora zabrinut na koga je tako lijepa.Ja se samo šalim puno pozdrava"
Arek napisał(a):łóżko jest dwuosobowe, ale może być rozdzielone w razie potrzeby. Istnieje możliwość dodania jeszcze jednego łóżka dla dziecka
EDIT: Gdybyś chciał(a) jeszcze coś przetłumaczyć, to zapraszam tutaj
Arek napisał(a):łóżko jest dwuosobowe, ale może być rozdzielone w razie potrzeby. Istnieje możliwość dodania jeszcze jednego łóżka dla dziecka
EDIT: Gdybyś chciał(a) jeszcze coś przetłumaczyć, to zapraszam tutaj
patik2 napisał(a):"Poštovani ništa kokretno niste rekli nego samo hvala na iformaciji.Želimo da nam odgovorite da ili ne dolazite pozdrav molim da potvrdite što prije jer se svaki dan javljaju da znamo na čemu smo pozdrav"
patik2 napisał(a):"Pozdrav kuča je bliža mijest ne kozarici,kuče su jrdna do druge.Kad ih gledate kuča moje sestre je desno prama mijestu.Mislim da piše na veb Anita i ima pokrijene terase sa ciglom"
patik2 napisał(a):dziękuję, tłumacz totalnie zmienił tekst, nawet sensu nie można było odczytać. Teraz już wszystko wiem, pozdrawiam
patik2 napisał(a):"Pozdrav kuča je bliža mijest ne kozarici,kuče su jrdna do druge.Kad ih gledate kuča moje sestre je desno prama mijestu.Mislim da piše na veb Anita i ima pokrijene terase sa ciglom"
patik2 napisał(a):"Poštovani dok ste vi čekali i ništa kokretno odlučili drugi su uzeli smiještaj.Sada nema slobodno,ja sam vam lijepo opisao što ona nudi a vi svaki dan te ovo te ono,danas ste napisali da slika nije vidljiva.Drugi su vas pretekli i što možemo kad niste bili sigurni pa odmah rezervirali.Puno pozdrava možda drugu godinu"
Agatam1 napisał(a):Dzien dobry mam pytanie dotyczace płatności za wynajem apartamentu w dniu 02-16.07. Czy mogę Panu zaplacic w walucie chorwackiej czy tylko w walucie euro?dziekuje i pozdrawiam.