witam proszę o tłumaczenie
"Najprije se javite u agenciju Zala mi cemo vam dati kljuc i odvesti vas do apartmana. Da li znate kako doci do nas ? Da li ste vec bili u Staroj Baski ? Javite nam pa cemo vam poslati upute. "
Tom_Krasu napisał(a):witam proszę o tłumaczenie
"Najprije se javite u agenciju Zala mi cemo vam dati kljuc i odvesti vas do apartmana. Da li znate kako doci do nas ? Da li ste vec bili u Staroj Baski ? Javite nam pa cemo vam poslati upute. "
Nives napisał(a):hahahaha
3 tlumaczenia
iceman73 napisał(a):Czyli lepiej może mówić "omčica"
W słowniku dokopałem że to rzeczywiście "Ferret" czyli fretka
evil napisał(a):Pani Kasiu prośba o tłumaczenie Z góry bardzo dziękuję
" Dzień Dobry ! Mam przyjemność rezerwacji w Państwa hotelu w terminie 15-22.08 , pokój 2+2 , rezerwacja nr. 22086901 przez KOMPAS.
To jest mój 3 pobyt w Chorwacji jednak pierwszy raz z moją 2 dzieci .
Proszę zatem o rezerwację ładnego pokoju dla mojej rodziny, tak aby pobyt w Państwa hotelu był udany : ) pozdrawiam i do zobaczenia ! Piotr Kaczmarek.
Nives napisał(a):iceman73 napisał(a):Czyli lepiej może mówić "omčica"
W słowniku dokopałem że to rzeczywiście "Ferret" czyli fretka
ja nigdy nie slyszalam o 'omcici', wiec nikt cie nie zrozumie i tak, ale lepiej chyba aby nie zrozumieli, niz zeby sie przestraszyli, ze bedzie smierdziec
iceman73 napisał(a):Nie boję się że jestem wpuszczany w maliny ale wolałbym uniknąć uciekających tłumów przed słowem "skunks"
A nazwy łacińskie to chyba nikomu nic nie mówią i równie dobrze mógłbym powiedzieć że jest to Tygrys Bengalski
To w Chorwacji nie ma fretek ?!
Zaprzyjaźniony właściciel restauracji w Stonie jak zobaczył to nasze cudo to powiedział że to kuna i pokazał na monecie chorwackiej
evil napisał(a):" Dzień Dobry ! Mam przyjemność rezerwacji w Państwa hotelu w terminie 15-22.08 , pokój 2+2 , rezerwacja nr. 22086901 przez KOMPAS.To jest mój 3 pobyt w Chorwacji jednak pierwszy raz z moją 2 dzieci .Proszę zatem o rezerwację ładnego pokoju dla mojej rodziny, tak aby pobyt w Państwa hotelu był udany : ) pozdrawiam i do zobaczenia ! Piotr Kaczmarek.