Edyta_B napisał(a):Troszkę "nietypową" chyba sprawę mam do Pani Kasi
Wszystko, tylko nie translator.....Marne szanse, by można było cokolwiek zrozumieć. Wrzuć pl tekst, przetłumaczę na hr...
Pozdrawiam
Edyta_B napisał(a):Troszkę "nietypową" chyba sprawę mam do Pani Kasi
Edyta_B napisał(a):super bardzo dziękuje przygotuje coś sensownego jutro jak troszkę ochłonę bo nie chciałabym nikogo obrazić
czy ulica ,nr i miasto wystarczą by doszła paczka? bo tylko to mam na paragonie?u nas jest jeszcze kod pocztowy ...
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Przyznam, że ze zmęczenia nie bardzo mam ochotę "zagłębiać się w temat", ogranicze sięzatem do przetłumaczenia podanych fragmentów:
*kasia* napisał(a):Spodziewam się nie ciekawych informacji a chciałabym jeszcze dziś odpisać. Będę bardzo wdzięczna. Dziękuję
"Draga moja Kaća i Marcin,evo Vam javljam jednu tužnu vijest.Mijo mi je umro ima 15 dana.Sada sam sama,ali eto sada imam puno turista pa nekako ide.Puno Vas volim i pozdravljam"
*kasia* napisał(a):"Droga moja
Bardzo nam przykro, zasmuciłaś nas tą wiadomością. Pamiętaj że chociaż daleko jesteśmy teraz z Tobą. Kochamy Cię i tęsknimy bardzo. Trzymaj się i pisz kiedy tylko będziesz chciała lub potrzebowała. "
adamko1 napisał(a):"Witam! Za 2 dni wyjezdzamy do Chorwacji i chcemy zapytac czy mozna u Pani zarezerwowac noclegi, o ile apartament nie zostal juz sprzedany. Prosze o podanie ceny za apartament. Pozdrawiam"
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Edyta_B napisał(a):Troszkę "nietypową" chyba sprawę mam do Pani Kasi
Wszystko, tylko nie translator.....Marne szanse, by można było cokolwiek zrozumieć. Wrzuć pl tekst, przetłumaczę na hr...
Pozdrawiam
Edyta_B napisał(a):Szanowni Państwo!
W czerwcu kupiłam w Waszym sklepie bardzo ładną bluzkę, (w załączeniu paragon) .
Bluzka podobała mi się do momentu, w którym włożyłam ją na siebie okazało się, że barwi wszystko: moje ciało (byłam od niej szaroniebieska!), torebkę, która dotykała do niej! spodenki.
Jestem bardzo rozczarowana jej jakością , nie wiem czy zwrot pieniędzy za nią jest możliwy, w razie czego poniżej adres do przekazu pocztowego.
Mam nadzieję, że będziecie bardziej zwracać uwagę na jakość produktów, które u siebie sprzedajecie bo przecież turyści wracają!
Niestety już mamy rezerwację.adamko1 napisał(a):"Nažalost već imamo rezervaciju"
*kasia* napisał(a):"Witam !
Mariusz przekazał że nie dotarł nasz mail.Bardzo dziekuję za odpowiedź .
Napisaliśmy tak późno , bo mieliśmy problemy z urlopem . Okazało się ,że
chcemy przyjechać w 7 osób od 14.08 lub 15.08 tak jak Wam będzie lepiej ( w sobotę lub w niedzielę )i zostać u Was 7 dni . Potrzebujemy 2 pokoi
dwuosobowych i jednego trzyosobowego. Dla nas będzie najlepszy apartament na dole z sypialnia , salonem i kuchnią na górze (mamy nadzieję, że zmieści się tam 5 osób) oraz pokój dla 2 osób z łazienką . Nie pasuje nam pokój dla 4 osób. Prosimy o informację , czy w tym terminie będą dla nas pokoje i ile to będzie kosztowało,oraz jak mamy zarezerwować.
Pozdrawiam"