jacek77 napisał(a):Kochani Divna i Vinko
Na początku serdecznie was pozdrawiamy,dziękujemy za życzenia Bożonarodzeniowe i bardzo przepraszam, że tak długo nie pisałem.
Od początku roku byłem bardzo zapracowany, oprócz pracy zawodowej remontowałem mieszkanie córki. Teraz nareszcie mam trochę luzu. Córka z mężem i wnuczką przeprowadzili się do nowego mieszkania i mam czas żeby napisać do was parę słów. Niestety w tym roku chyba do was nie przyjedziemy, Córka i zięć pracują a my z żoną pomagamy w opiece nad naszą kochaną wnuczką.Ja jednak mam cichą nadzieje, że uda nam się we wrześniu znaleźć chociaż tydzień żeby do was przyjechać. Jeśli nam się uda to zadzwonie.Nasza wnuczka (princesa) ma już sześć miesiecy, jest zdrowa i bardzo szybko rośnie. Wysyłam kilka nowych zdjęć naszej wnusi i obiecuje że w przyszłym roku na pewno przyjedziemy do was wszyscy.
Jeszcze raz serdeczne pozdrowienia dla was i waszej rodziny i do zobaczenia
Dragi Divna i Vinko,
Pozdravljamo Vas srdačno. Hvala na božićnoj čestitci i oprostite, da se nismo tako dugo javljali. Bio sam jako zauzet poslom a osim toga angažirao sam se u preuređivanje kćerkinog stana. Sad konačno imam malo vremena za sebe. Kčerka, zet i unukica preselili su se u novi stan a ja imam vremena da Vam se javim. Ove godine nažalost najvjerojatnije nećemo doći u Hrvatsku. Kčerka i zet rade, mi čuvamo našu dragu unukicu. Ja se još nadam da ćemo možda u rujnu naći bar tjedan dana vremena da dođemo. Kad budemo sigurni, nazvati ću Vas.
Naša unukica (princesa) napunila je već 6 mjeseci, zdrava je i brzo raste. Šaljemo Vam par slika i obećavamo da iduće godine dolazimo svi.
Još jedanput pozdravljam Vas i cijelu Vašu obitelj i vidimo se.