Tom_Krasu napisał(a):"Ap. Anka prizemlje nalazi se u kuci u kojoj su 2 apartmana, kuca je na osami parking je iza kuce ja sam vam piusala za donji app. koji je lani preuredjen ima kuhinju kupaonu i sobu, ispred apartmana je vrt s pogledom na more ima TV do 21/08/10 cijena je 50 EUR na noc, a od 21/08/-28/08/10 45 EUR na noc, takse sam vam vec napisala. gornji app.ima boravak kuhinju sobu kupaonu i veliku terasu s najljepsim pogledom lezaljke stol i na balkonu TV i klimu, ovaj ima cijenu 59 EUR na noc u prvom terminu a 53 EUR u drugom terminu
App.Tonica ima kuhinju s dnevnim boravkom sobu kupaonu i balkon pogled more na 1 katu klimu i mislim da ima TV moram pitati, cijena je 50 i drugi termin 45 EUR na noc"
Ap. Anka (na parterze) mieści się w domu, w którym są 2 apartamenty. Dom nie ma bliskich sąsiadów; parking znajduje się za domem. Proponowałam Państwu dolny ap, który w zeszłym roku był odnowiony. W jego skład wchodzą: kuchnia, łazienka i pokój. Na zewnątrz ogród z widokiem na morze; jest i Tv. Do 21/08/10 tenże ap. kosztuje 50 e, a od od 21/08/-28/08/10 45 EUR za noc (o taksachjuż wspominałam). Ap górny to pokój dzienny, kuchnia, sypialnia i wielki taras (z najładniejszym widokiem), na którym są leżaki i stół, jest i tv oraz klimatyzacja- cena to 59 EUR, a we wcześniejszym terminie 53. Ap. Tonica (I piętro) składa się z kuchni połączonej z pokojem dziennym, sypialni, łazienki i balkonu z widokiem na morze; co do tv, muszę zapytać - cena 50 e , drugi termin 45 EUR za noc.
P.S. Ależ ten ktoś pisze...załamka...