misio 5822 napisał(a):Witam. Mam prosbe o przetłumaczenie tekstu na jezyk chorwacki
Dzien dobry. Czy posiadaja Panstwo wolne 2 apartamenty 3 osobowe ( 2 malzenstwa z dziecmi w wieku 8 i 16 lat) w terminie od 15.07.2010 do 27.07.2010 - 12 noclegów. Jesli tak to w jakiej cenie za apartament? Dziekuje z gory za odpowiedz i pozdrawiam.
Dziekuje tłumaczowi
Poštovani,
Imate li slobodna 2 apartmana svaki za 3 osobe (2 bračna para i dvoje djece 8 i 16 g.) od 15.07.2010 do 27.07.2010 (12 noći). Ako imate slobodno, napišite molim koja je cijena?
Lijep pozdrav
Aneta.K napisał(a):Proszę o przetłumaczenie:
"Gospođo niste mi napisali je li sa Vama za 3. krevet dijete ili odrasli. Ako je odrasli mogu Vam ponuditi i drugi apartman a cena je ista da ne budete u istoj sobi.Ako želite rezervirati zrebali bi poslati akontaciju od 100Eura na moj račun."
Nie napisała nam Pani, czy 3 dodatkowe łóżko jest dla dziecka, czy też dla osoby dorosłej. Jeśli to osoba dorosła, mogę Państwu zaoferować jeszcze inny apartament za tę samą cenę, ale taki, że nie będzie wszyscy w jednym pokoju. Jeśli mają Państwo życzenie zarezerwować kwaterę, będę prosić o zaliczkę w wysokości 100 e.