napisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 25.04.2007 16:58
o, żesz.... Faktycznie, biję się w pierś! Nie wiem, co mi się stało, widzę, co chcę widzieć...Nie wiem, skąd mi ta taksa klimatyczna się wzięła...
Dzięki, że zauważyłeś, Zawodowcu
Tekst poprawiony
Poštovana gospođo
Pišem vam na hrvatskom jer nismo se baš najbolje razumjeli. Nadam se da će novac biti na računu u banci kad se vratite. Šaljem vam u prilogu 10 slika s vaše internet stranice. Molim vas napišite mi na kojim je slikama apartman 6+2 kao i za 4 osobe. Kako su smješteni kreveti u sobama i jesu li bračni ili za jednu osobu? Je li kuhinja potpuno opremljena(tanjuri, čaše, čajnik, lonci i slično)? Na kojem su katu apartmani?
Koliko košta klimatiziran apartman? (lub dosłownie z Twojej wypowiedzi: Koliko košta klimatizacija) Ima li kakvih dodatnih plaćanja? Molim vas pišite mi na hrvatskom.
Lijep pozdrav
Na wszelki wypadek w poprzednim poście tez poprawiłąm...
Oj,sramota... Mam nauczkę, na drugi raz będę uważniejsza...
Zmyliło mnie chyba, gdy zobaczyłam "opłata" i dalej coś od klimat ..no i poszło.
Przyznam, że po raz pierwszy widzę pytanie o "opłatę za klimatyzację"; klima w pokoju czy apartamencie jest lub jej nie ma; więc spotyka się raczej pytanie o to, czy klimatyzacja jest, a nie ile kosztuje...Dlatego się "rypnęłam", mam nadzieję,że Sekou wybaczy...
Pozdrawiam wszystkich, a przede wszystkim UWAŻNEGO ZAWODOWCA