Bernardo napisał(a):Witam Jadranka.
Twoja mama nie czyta sms-ów więc piszę do Ciebie.
Chciałbym zarezerwować 5 apartamentów od 26.06.2010 do 10.07.2010.
Proszę również o podanie ceny za każdy z tych apartamentów.
Pozdrawiam Irek
CoolSwimmer napisał(a):Dziendobry Kasiu
Bardzo prosze o przetlumacznie powyższej kwesti
Dziendobry jestem zainteresowany Pańskim apartamentem. Chciałem sie dowiedziec ile kosztuje u Pana nocleg w pokoju 2 osobowym i czy mozliwy jest przyjazd od 25.07.10 - 2.08.10 Pozdrawiam Paweł
CoolSwimmer napisał(a):
Dzien dobry jestem zainteresowany Pańskim apartamentem. Chciałem sie dowiedziec ile kosztuje u Pana nocleg w pokoju 2 osobowym i czy mozliwy jest przyjazd od 25.07.10 - 2.08.10 Pozdrawiam Paweł
Bocian napisał(a):Chyba forma "pan" Pana wnuk cie odmłodził. Wygląda pan lepiej niż kiedy był pan u nas. Wyśle , że jest panu i samemu dobrze. My mamy wnuka w Ameryce. Mało się widujemy. Wolałabym żeby był tutaj, ale przywykłam do bycia bez nich...(nie wiem)
Teraz widzę, że jest dla nas dobry gdy jesteśmy chorzy to on nam pomoże. Przykro mi...(nie wiem) ale to jest jego decyzja.
Lata szybko przemijają, na starość jeszcze szybciej.
Dlatego niech pan bawi się, dopóki jest pan młody.
Zal mi, że pan do nas nie dotarł, jesli przyjedzie pan do Chorwacji ponownie, będzie mi bardzo miło.
Jeszcze raz wiele serca, a najwięcej zdrowia w pana obecnym życiu, tak i dla pana dzieci, życzy Darinka i Harwant.
Przepraszam , że nie wszystko ale na tyle mnie stać. Myślę, że ktoś zaraz dopisze i poprawi moje błędy. Pozdrav.
Aneta.K napisał(a):Witam i kolejny raz prosze o przetłumaczenie
"Dziękuję za szybką odpowiedż na moje pytanie.Czy mógłbym prosić o kilka dodatkowych zdjęć jednego z oferowanych pokoi 2+1.Czy klimatyzacja jest dodatkowo płatna?
Dziękuję i pozdrawiam."