Witam
Właśnie wpadłem na autorski pomysł (nic mi nie wiadomo, żeby ktoś już na taki wpadł przede mną
)
A więc do rzeczy.....
Właśnie jestem na etapie remontu kuchni ( wymiana mebli, malowanie, przestawianie itp) Żona już wybrała meble, ich kolor, kolor ścian, mnie zostało dobrać AGD i w tym momencie naszła mnie myśl właśnie ta autorska, aby ożywić trochę te kolory . A miałoby się to stać w sposób mianowity a mianowicie, aby przestrzeń między górnymi a dolnymi meblami , gdzie dotychczas leżą płytki ścienne wstawić szklaną taflę z motywem.
I tu jest prośba właśnie.
Potrzebuję zdjęcia PANORAMICZNEGO , którego głównym kolorem będzie niebiesko lazurowo zielony czyli taki typowy chorwacki właśnie.
Idealny byłby widok od gór zielono - skalistych przez błękit i lazur wybrzeża lub zielono turkusowy widok z Plitwickich Jezior lub Wodospadów Krka lub innych.
A może jakiś kulinarny motyw na pierwszym planie na tle chorwackim??
Pełno mam zdjęć z takimi widokami, jednak przydałoby się panoramiczne , aby nie stracić proporcji.
Jeśli ktoś ma i mógłby udostępnić takowe do wykorzystania niekomercyjnego ( nie sprzedam ani nie zrobię bilbordu na wsi
) to będę bardzo wdzięczny włącznie z odwdzięczeniem materialnym w postaci rakiji lub innego trunku za niebawem w Chorwacji
, Nie wiem czy na priwa można zdjęcia przesyłać, jeśli nie podaję maila dla zainteresowanych.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl . Proszę tylko o informację tu, że coś wysłaliście, żebym wiedział, że mogę szukać wśród wielu niechcianych maili.
Jeśli to kiepski pomysł , to uświadomcie mnie .
Wiem, że istnieją strony, gdzie za pieniądze można sobie kupić odpowiedni obrazek i go wykorzystać , ale jestem w tej chwili na 58 podstronie motywów ,,pejzażowych" drugiej z nich i jeszcze nic takiego nie znalazłem. Szukam dalej.
Jeśli to nie odpowiedni dział, to proszę o przeniesienie przez Admina/Moderatora.
Jeśli naruszam tutejsze regulaminy to proszę o wywalenie do śmieci.