discovery napisał(a)::papa: Mam pytanie czy ktoś jechał tym nowym tunelem z autostrady do Makarskiej który wychodzi koło Promajny
darek1 napisał(a):8O Temat dotyczy wódki, a Wy tu mi z tunelami wyjeżdżacie.
ynka napisał(a):discovery napisał(a)::papa: Mam pytanie czy ktoś jechał tym nowym tunelem z autostrady do Makarskiej który wychodzi koło Promajny
O co kaman?!
ha ha ha...darek1 napisał(a):8O Temat dotyczy wódki, a Wy tu mi z tunelami wyjeżdżacie.
Tunel koło Promajny? Ja chyba za mało wódki wypiłam
_Ewa_ napisał(a):
darek1 napisał(a):ynka napisał(a):discovery napisał(a)::papa: Mam pytanie czy ktoś jechał tym nowym tunelem z autostrady do Makarskiej który wychodzi koło Promajny
O co kaman?!
ha ha ha...darek1 napisał(a):8O Temat dotyczy wódki, a Wy tu mi z tunelami wyjeżdżacie.
Tunel koło Promajny? Ja chyba za mało wódki wypiłam
A ja chyba za dużo bo zdaje mi się Ynka, że ciągle Ci się ta żółta bluzka po ramionach obsuwa. Zamiast na tekst to spoglądam na te pociągające odkryte ramiona. To chyba efekt lekkiego przedrinkowania chyba że ........... kto to wie Ynka.
JackDaniels;) napisał(a):]
te ramionka to taki wabik ynka a ta opalenizna to natural,może fotka przekoloryzowana a może solar
discovery napisał(a)::papa: Mam pytanie czy ktoś jechał tym nowym tunelem z autostrady do Makarskiej który wychodzi koło Promajny
ynka napisał(a):JackDaniels;) napisał(a):]
te ramionka to taki wabik ynka a ta opalenizna to natural,może fotka przekoloryzowana a może solar
Szanowny Danielu, to zdjęcie jest zrobione w Promajnie za tym tunelemdiscovery napisał(a)::papa: Mam pytanie czy ktoś jechał tym nowym tunelem z autostrady do Makarskiej który wychodzi koło Promajny
ynka napisał(a):darek1 napisał(a):Ja też nie mówiłem o tunelu. Ynka unika odpowiedzi na temat.
Odpowiedziałam na zarzuty Daniela