RobCRO napisał(a):polecam kontakt z ambasada Chorwacji, bedac studentem politologii rowniez chcialem pisac prace magisterska o CRO, jednak za wiele materialow nie dostalem (do ambasady mnie nie wpuszczono), w efekcie pisalem o Slowenii (pewna mila Pani, Radca Ambasady powiedziala mi duzo ciekawego o SLO).
jorgus111 napisał(a):RobCRO napisał(a):polecam kontakt z ambasada Chorwacji, bedac studentem politologii rowniez chcialem pisac prace magisterska o CRO, jednak za wiele materialow nie dostalem (do ambasady mnie nie wpuszczono), w efekcie pisalem o Slowenii (pewna mila Pani, Radca Ambasady powiedziala mi duzo ciekawego o SLO).
Serce w pasy napisał(a):dzięki, proszę o jeszcze
Konradk napisał(a):Na jakim kierunku żona pisze pracę (kierunek prawniczy czy politologiczny)?
woka napisał(a):Serce w pasy napisał(a): Moja małżonka na stare lata poszła na studia
Ciesz się, że masz młodą żonę. Tylko pogratulować. Ukłony dla małżonki
Bocian napisał(a):Serce w pasy napisał(a):woka napisał(a):Serce w pasy napisał(a): Moja małżonka na stare lata poszła na studia
Ciesz się, że masz młodą żonę. Tylko pogratulować. Ukłony dla małżonki
Nie taka młoda(84lata) Za ukłony dziękuję
Na zaoczne czy stacjonarne?
Te pozycje co ja podałem są pod kątem prawniczym (szczególnie Przegląd Sejmowy), ale myślę, że i tak mogą się przydać.Serce w pasy napisał(a):Politologia na Akademii Pedagogicznej w Krakowie- rok trzeci
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko