Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Prośba o polecenie miejsca na wakacje - odludzie

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kawa
Croentuzjasta
Dom za zadupiu

Nieprzeczytany postnapisał(a) kawa » 23.10.2009 15:21

Witam !
Czy ktoś był osobiście lub widział gdzieś i ma namiar na taki dom na zadupiu nad samym morzem (ale nie na wyspach) ?
Przez zadupię rozumię miejsce gdzie jest cisza spokój i nie ma żadnych innych lub są ale w dużym oddaleniu inne domy.
Proszę o podawanie namiarów.
Pozdrawiam
kawa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kawa » 23.10.2009 17:30

Mnie chodzi o wynajęcie apartamentu w takim domu a nie o kupno domu.
pocztówka28
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pocztówka28 » 23.10.2009 21:19

A spójrz na to, tzw. Robinsonady...nigdy nie korzystałam z tego typu zakwaterowania, ale na niektórych terminy na sezon 2010 są już zarezerwowane :D A to dowód na to że chyba warto ;)

Klik
kawa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kawa » 24.10.2009 09:07

To jest to ! O to mo chodzi, ale te domy są prawie wszystkie na wyspach, a ja szukam czegoś takiego na lądzie, najlepiek na Kvarnerze.
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 24.10.2009 10:19

kawa napisał(a):Mnie chodzi o wynajęcie apartamentu w takim domu a nie o kupno domu.

Wybacz to "fa pa"z mojej strony.
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 24.10.2009 18:16

kawa napisał(a):To jest to ! O to mo chodzi, ale te domy są prawie wszystkie na wyspach, a ja szukam czegoś takiego na lądzie, najlepiek na Kvarnerze.

Na Kvarnerskim lądzie będzie ciężko. Od Opatiji do Paklenicy jest tylko parę takich miejsc ( Lukovo , Donja Klada , Starigrad ) , wszystkie pomiędzy Senjem a Karlobagiem . Na wyspach kvarnerskich ( Krk,Rab, Cres,Losinj , Pag) jest takich miejsc o wiele więcej . :D
kawa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kawa » 24.10.2009 19:15

Może być też Krk. Z racji połączenia mostem jest tam prawie jak na stałym lądzie.
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 24.10.2009 19:57

kawa napisał(a):Może być też Krk. Z racji połączenia mostem jest tam prawie jak na stałym lądzie.

Jak na Ka-er-ka , to tylko tu
rapez
Croentuzjasta
Re:

Nieprzeczytany postnapisał(a) rapez » 17.01.2014 14:35

JAREKPIOTROWICZ napisał(a):A tak a'propos miejscówek odludnych. Nie sądzicie że takie posty stają się zaprzeczeniem samych siebie? Przecież jeśli ktoś pyta o miejsce bezludne i otrzyma kilkaset odpowiedzi, to za chwilę to miejsce już bezludnym nie jest :)
Ale co mi tam, ja polecam Loviste. Jeszcze dwa lata temu było puste i fantastyczne.

Stary temat ale rozbawił mnie ten post.... :mrgreen:

Dokładnie tak samo jest ze mną; odwiedzam forum, coś tam napiszę, chętnie też bym doradził lub coś zaproponował ale....

Nie odzywam się, bo takie miejsca mają swój urok i każdy na moim miejscu zatrzymał by to w tajemnicy...

Moje ulubione miejsca i tak z roku na rok przyciągają coraz więcej turystów; jeśli jeszcze tutaj o nich wspomnę to już będzie tłoczno. (nie krzywdząc nikogo)

Kiedyś pisałem gdzie ja odpoczywam, co jest na miejscu itd... posypało się tyle pytań o miejscówkę, że zmuszony byłem edytować posty a część skasować.
Nie chwalę się i choć ostatnio próbowałem znaleźć coś nowego, interesującego... nie znalazłem.

Uważam, że każdy w Cro znajdzie coś dla siebie i tego wszystkim życzę. :papa:
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Prośba o polecenie miejsca na wakacje - odludzie - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone