Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Prośba do życzliwych :)

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Triss
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Triss » 01.02.2006 19:10

Wiem,ze bylo z 1000 razy...No ale:)
Szukam apartamentu/domku do wynajecia dla 6-8 osob na czerwiec 2006.
Interesuje mnie nieduza miejscowosc, dosc blisko plazy, przyzwoite warunki noclegowe no i zeby bylo ladnie :) Jesli chodzi o region to zdaje sie na Was:)
Jesli komus zechce sie odpowiedziec/przeslac namiary z miejsc, ktore odwiedzil i sa godne polecenia to bede wdzieczna ;)
Pozdrawiam.

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
GG 2885557
Lilianna
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lilianna » 01.02.2006 21:52

Triss napisał(a):Wiem,ze bylo z 1000 razy...No ale:)
Szukam apartamentu/domku do wynajecia dla 6-8 osob na czerwiec 2006.
Interesuje mnie nieduza miejscowosc, dosc blisko plazy, przyzwoite warunki noclegowe no i zeby bylo ladnie :) Jesli chodzi o region to zdaje sie na Was:)
Jesli komus zechce sie odpowiedziec/przeslac namiary z miejsc, ktore odwiedzil i sa godne polecenia to bede wdzieczna ;)
Pozdrawiam.

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
G G 2885557

Primosten Villa Knez tak napisz i znajdziesz jeżeli chcesz więcej pytaj adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl tam cudnie spokojnie i niedrogo.Lilianna
Użytkownik usunięty
Aprtman

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.02.2006 09:14

Ja proponuje Solte - mala miejscowosc Stomorska. Bylem w zeszlym roku (czerwiec) bardzo malo ludzi i naprawde ta wyspa nie jest jeszcze osaczona przez masy turystów. Kazdy znajdzie cos dla siebie. Dodatkowo przez caly miesiac nie spadla ani kropla deszczu. Goraco nie dawalo sie we znaki, gdyz apartman w ktorym mieszkalismy znajduje sie nad samym morzem. Jezeli wykazujecie jakies zainteresowanie to dajcie znac na forum, wysle wam zdjecia.
Vegusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vegusia » 10.02.2006 11:09

Hej to ja bym poprosiła cos odn.tej solty. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

a ja polecam Ciovo i Okrug Gornyj .Byłam tam 2 razy ,wiecej na zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Użytkownik usunięty
Solta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.02.2006 17:07

Wyslalem na podanego maila wszystko, jak by nie doszlo to dajcie znac
[url]onkr78@interia.pl[/url]
Użytkownik usunięty
Solta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.02.2006 18:15

Umiescilem zdjecia z Solty-Stomorska na forum "prywatna galeria uzytkownikow", pod nickiem gwadas. Zycze milego ogladania
ja1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ja1 » 10.02.2006 22:44

Witam !
Ja byłem w miejscowości Żivogośće - to bardzo spokojna miejscowość, wręcz senna, ale to moje odczucia. Jedno jest pewne: cisza, spokój,piękne morze i góry, cóż trzeba więcej, aby odpocząć od codziennego pośpiechu i zgiełku.
Polecam to miejsce!
Oto mój adres jeśli ktoś ma jakieś pytania: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Pozdrawiam!
Janusz
Ostatnio edytowano 23.02.2006 14:40 przez ja1, łącznie edytowano 1 raz
ja1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ja1 » 10.02.2006 23:19

Witam ponownie!
Jeśli ktoś będzie chciał wiedzieć coś więcej proszę pytać, mogę podesłać ewentualnie jakieś fotki.

Pozdrawiam !
Janusz
Użytkownik usunięty
Solta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.02.2006 16:18

Trudno jest znalesc moja galerie (sam z nia mialem problem), dlatego ulatwienie:
https://www.cro.pl/forum/album_personal.php?user_id=5439
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 12.02.2006 01:43

ja polecam RIWIERA MAKARSKA!!!!bylam i na istrii i w zat kvaner takze w oklicach trogiru(promosten itd:)ale riwiera mnie najbardziej urzekla;)
polecam TUCEPI tu moje fotki z pobytu:)))
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 13.02.2006 21:29

Stanowczo potwierdzam, że Riwiera Makarska w tym okresie jest fantastyczna. Można wybrać większe miasto typu Makarska, lub mniejsze w pobliżu i jednocześnie doskonałe miejsce wypadowe w obie strony.
Jak potrzebne sprawdzone namiary to prosze napisać adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pzdr Jacek
jacek77
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek77 » 15.02.2006 12:09

ja1 napisał(a):Witam ponownie!
Jeśli ktoś będzie chciał wiedzieć coś więcej proszę pytać, mogę podesłać ewentualnie jakieś fotki.

Pozdrawiam !
Janusz

Witam .
Chciałbym zapytać o cene za wynajem tego domku.Byłbym również wdzięczny za fotki na adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pzdr Jacek
Darecki
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Darecki » 21.02.2006 21:57

Witam
Mam prośbę do ja1 odnośnie Zivogosc - mianowicie interesuje mnie jak wyglądają te apartamenty i jakie są ceny. Jedziemy w 2 rodzinki z bratem - 2 małżeństwa z malutkimi dziećmi. Jeśli mozna to prosze o wszelkie informacje na adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Z góry dziękuje

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone