Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Propozycje na Long Weekend Majowy 2007.

Wycieczki objazdowe to świetny sposób na zwiedzenie kilku miejsc w jednym terminie. Można podróżować przez kilka krajów lub zobaczyć kilka miast w jednym państwie. Dla wielu osób wycieczki objazdowe są najlepszym sposobem na poznawanie świata. Zdecydowanie warto z nich korzystać.
Grzegorz Ćwik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Grzegorz Ćwik » 22.01.2007 17:53

Pogoda w tym roku jest dziwna i trudno przewidzieć co będzie w Maju. Plany wakacyjne zbyt odległe i tak na prawdę niekoniecznie mogą się mi udać z uwagi na pewne ograniczenia czasowe. Z drugiej strony mam nadzieję na long weekend majowy, ale też nie myslę o zbyt dalekiej podróży, no ogólnie poza Europę.

Jeżeli macie jakieś związane z tym plany, ciekawe propozycje lub własne doświadczenia z miejsc pobytu na wcześniejszych long weekendach, to proszę o podzielenie się tym właśnie teraz.

Serdecznie pozdrawiam i liczę na wasze propozycje.

Grzegorz. :wink:
petris
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 22.01.2007 20:06

VI Zjazd cro-maniaków w Zuberkowie ,organizowany tym razem przez a to ja najwspanialsze spotkanie z przyjaciołmi :) :) :)
slawek66
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek66 » 22.01.2007 20:21

petris napisał(a):VI Zjazd cro-maniaków w Zuberkowie ,organizowany tym razem przez a to ja najwspanialsze spotkanie z przyjaciołmi :) :) :)

i wszystko wtym temacie :D
Grzegorz Ćwik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Grzegorz Ćwik » 23.01.2007 21:05

Jest to oczywiście podstawowa propozycja, dziekuję bardzo za przypomnienie. Ale tak w ogóle dopytuję się, czy byliście na takim fajnym wyjeździe, który możecie polecić, nie tylko na ten longweekend, ale np. na dalsze, a będzie ich z pewnością kilka. Czy słyszeliście o takim, a może już coś planujecie???
Dobre wycieczki, zorganizowane lub nie, fajne miejsca do zobaczenia w kilka wolnych dni. Myślę, że możemy tutaj o nich opowiedziec, zaprezentować.
Przyznam się, że coś tam planuję, ale nie mam jeszcze o tym zdania i liczę na podpowiedzi.
Pozdrawiam. :wink:
zibek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zibek » 24.01.2007 00:01

Pogoda jak to pogoda w zeszłym roku przed wyjazdem na 1majówke teoretycznie nad adriatykiem miało być ponad 20 a po przyjeżdzie było 15 i padało .Ale po dwóch dniach wysloneczniło się i myśle że w tym roku też gdzieś tam podąże bo zakwitną glicynie i lilaki -zieleń ma też inne odcienie niż latem.
I zdecydowanie lepiej sie spaceruje niż w sierpniu :)
tyle że morze tylko do kostek.
Podobno też najwięcej jodu jest wiosną , a generalnie spokój i cisza ...
Spakojny
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Spakojny » 25.01.2007 16:57

Grzegorz Ćwik napisał(a):Pogoda w tym roku jest dziwna i trudno przewidzieć co będzie w Maju. Plany wakacyjne zbyt odległe i tak na prawdę niekoniecznie mogą się mi udać z uwagi na pewne ograniczenia czasowe. Z drugiej strony mam nadzieję na long weekend majowy, ale też nie myslę o zbyt dalekiej podróży, no ogólnie poza Europę.

Jeżeli macie jakieś związane z tym plany, ciekawe propozycje lub własne doświadczenia z miejsc pobytu na wcześniejszych long weekendach, to proszę o podzielenie się tym właśnie teraz.

Serdecznie pozdrawiam i liczę na wasze propozycje.

Grzegorz. :wink:

My jak zwykle zaczynamy plywanie po Chorwacji od tego weeekendu mamy jeszcze pare miejsc wolnych jak komus pasuje zapraszam na www.bryg.pl
Serdecznie pozdrawiam
Grzegorz Ćwik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Grzegorz Ćwik » 07.02.2007 19:28

Ja tak myślę o longweekendzie głównie w aspekcie turystyczno-poznawczym.

Pierwsza propozycja nad którą się zastanawiam to wycieczka zorganizowana z Logosturu: Wiedeń i okolice włącznie z przepłynięciem łódką najdłuższym podziemnym jeziorem w Europie oraz kolacją w dzielnicy winiarni na obrzeżach Wiednia i mnóstwem innych atrakcji. W sumie 5 dni na dokładne zwiedzanie to w sam raz, bo miejsce to zawsze traktowałem per noga, po prostu przelot obwodnicami lub tylko mały przystanek na 2-3 godziny, a to przyznacie sami jest niczym.

Druga propozycja, której szukam to 5 dniówka szlakiem bawarskich zamków Ludwika II, zawsze o tym marzyłem. Ciekawe czy i w tym roku pozostanie to tylko w kwestii planow.

Czy ktoś był na tych trasach lub podobnych, jakieś sugestie lub inne propozycje??????

Pozdrawiam. Grzegorz. :wink:

Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies