Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Propozycja motywu na bak motocykla.

Nie każdy musi podróżować swoim samochodem. Autokar, pociąg, samolot ... możliwości jest wiele. W tym dziale także tematyka promów.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
damiangres
Croentuzjasta
Propozycja motywu na bak motocykla.

Nieprzeczytany postnapisał(a) damiangres » 04.11.2007 19:38

No więc od początku,
raz - nie wiem, czy w dobrym miejscu. Dwa - konkretna propozycja.
Ale od początku - pod wpływem impulsu nabyłem nową zuzzzannęę - GSX 1100F. Moto mechanicznie jest bez zarzutu - ma tylko lekko "zużyte" owiewki, kwalifikujące się do odświeżenia.
Moto wygląda następująco:

http://www.bikez.com/motorcycles/suzuki ... f_1993.php

Początkowo chciałem go odświezyć w zgodzie z oryginalnym malowaniem, lecz dziś naszedł mnie nastepujący pomysł. Skoro jestem walnięty na punkcie Cro, dlaczego by nie "wkleić" jakiegoś lajt motywu związanego z Cro ogólnie, malowanego aerografem. Bez szaleństw, np. na baku, czy dole bocznej owiewki.
Kłopot w tym, że nie mam kompletnie pojęcia co. Jak już na coś wpadnę, to za chwilę wydaje mi się albo za pretensjonalne, abo za proste, albo po prostu nie pasujace do koloru moto.
Aha, ważna uwaga moto będzie odtworzone w kolorach widocznych na zdjęciu.
A teraz prośba - propozycja do innych cromaniaków. Po prostu miejsce na mojej owiewce jest do dyspozycji. Jeśli jakiś projekt - propozycja spodoba mi się, umieszczę ją na moto.
Nagroda - projekt umieszczony na moto, przejażdżka ze mną zuzzannąą i pifko. Chyba, że ktoś nie lubi jeździć moto - no to więcej pifka naturalnie :)
pozdrawiam
--
damian
GSX750ES - 100 konna Drynda z cro.pl na sprzedaż
GSX1100F - pięćdziesiąt kuców więcej :)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 06.11.2007 10:52

damiangres napisał(a):A teraz prośba - propozycja do innych cromaniaków. Po prostu miejsce na mojej owiewce jest do dyspozycji. Jeśli jakiś projekt - propozycja spodoba mi się, umieszczę ją na moto.
--
damian
GSX750ES - 100 konna Drynda z cro.pl na sprzedaż
GSX1100F - pięćdziesiąt kuców więcej :)

Może to :wink: :wink:
damiangres
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) damiangres » 06.11.2007 10:56

znaczy sie te dwa motywy ;) będące na motocyklu :) :) Cóż, dobrego nigdy za wiele. I to nawet już bez opakowania :)
Biorę razem z NSU :) :) :) :)
pozdrawiam
--
damian
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 06.11.2007 11:38

damiangres
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) damiangres » 06.11.2007 11:58

Najstarszy jaki miałem to był Junak. Z 1967 bodajże, jak dobrze pamiętam. Ale to był czad :) Dwa dni jeżdżenia, tydzień w garażu, i od nowa ... dwa dni jeżdżenia, tydzień w garażu. I tak w kółko.
A najbatrdziej kosmiczny - oczywiście SHL Gazela :) :) :)
Pełen czad. A teraz - hmmm... cóż - japonia :)
pozdrawiam
--
damian

Powrót do Alternatywne środki lokomocji