Może ktoś miał okazje płynąć z Drvenika do Sucuraju ostatnim promem ok. 22:30?
Czy kasa biletowa jest czynna tak długo, czy płaci się już na promie, czy trzeba bilety kupić wcześniej?
robertms napisał(a):Może ktoś miał okazje płynąć z Drvenika do Sucuraju ostatnim promem ok. 22:30?
Czy kasa biletowa jest czynna tak długo, czy płaci się już na promie, czy trzeba bilety kupić wcześniej?
mchrob napisał(a):robertms napisał(a):Może ktoś miał okazje płynąć z Drvenika do Sucuraju ostatnim promem ok. 22:30?
No promie nie kupisz biletu, kasy są czynne w godzinach kursowania promu. Można też kupić bilet przez Internet lub przez apkę w telefonie.
1. Split - Vela Luka - minus to opłata za busa 5,2m - 820 kun oraz tylko 3 kursy.
empire13 napisał(a):14/08 w sobotę opuszczam Omiś i jadę na Korculę.
Opcje mam 3:
1. Split - Vela Luka - minus to opłata za busa 5,2m - 820 kun oraz tylko 3 kursy.
2. Ploce - Trpanj i Orebic - Korcula.
3. Przez Neum i Orebic - Korcula.
Proszę o rady. Który wariant najlepszy? Wydaje mi się że druga opcja.
Bilety pewnie lepiej kupić online?
Marsallah napisał(a):empire13 napisał(a):14/08 w sobotę opuszczam Omiś i jadę na Korculę.
Opcje mam 3:
2. Ploce - Trpanj i Orebic - Korcula.
3. Przez Neum i Orebic - Korcula.
Proszę o rady. Który wariant najlepszy? Wydaje mi się że druga opcja.
Bilety pewnie lepiej kupić online?
Każda z nich jest dobra. Ja tam lubię widoki i wybrałbym trasę nr 3, chyba że mapy google pokażą korki na bośniackich przejściach granicznych. A bilety koniecznie kup zawczasu online, jeżeli jednak zdecydowałbyś się na opcję nr 1. Bo tylko na ten prom kupno biletu na dany kurs zapewnia rezerwację nań.
Marsallah napisał(a):Nie ma.
boboo napisał(a):https://www.jadrolinija.hr/en/faq/questions-answers---local-lines
Punkt 4.
A na samym dole strony jest numer telefonu i adres e-mail.
Gdybym pracował w Jadrolinii, albo miał tam znajomego...naszastruga napisał(a):No ale po co linkujesz mi coś, co napisałam wyżej?
Powrót do Alternatywne środki lokomocji