kibic hr napisał(a):Przejazd przez Neum jest tranzytowy i nikt tam nigdy nie żądał ode mnie zielonej karty ale teraz jak miały być kontrole to lepiej się upewnić-chociaż wydaje mi się,że nic się w tej kwestii nie zmieni.
m_cowboy napisał(a):Witam, czy jest może jakieś szybkie połączenie promowe (np. wodolot) ze Splitu lub makarskiej do Dubrownika? Dziekuje i Pozdrawiam.
Trajgul napisał(a):Pewnie już to było wyjaśniane ale ja nie znalazłem... Będę chciał płynąć ze Stari Gradu do Splitu wieczornym promem. Natomiast koło portu będę przejeżdżał koło południa, więc chciałbym kupić bilet. O ile tu nie mam żadnych pytań to jak jest w rzeczywistości, jeśli chodzi o kolejkę na wieczorny prom. Może tak być, że po prostu zabraknie dla mnie miejsca, jak inni kierowcy mnie uprzedzą i będą wcześniej w kolejce, mimo zakupionego wcześniej biletu?
m_cowboy napisał(a):Dzięki dhmegi! To chyba o tym mi ktos mówił. Jest link do przewożnika ale nie mogę tam cen znalezć.
tomekgolf napisał(a):No wlasnie z tymi kontrolami wyczytalem pare dni temu ze ponac sa jednak narazie zawieszone
simon174 napisał(a):tomekgolf napisał(a):No wlasnie z tymi kontrolami wyczytalem pare dni temu ze ponac sa jednak narazie zawieszone
Zielona karte masz za darmo ubezpieczyciel Ci ja wyda. Każdego roku a począwszy od 2010 jak wracamy jedziemy przez BiH i dobrze jest mieć ze sobą nic nie zaszkodzi:)