Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):iwonn napisał(a):czy ktos z was orientuje sie moze ile kosztuje przeprawa promem ze splitu do supetar na wyspie brac? jak to wszystko wyglada na miejscu? jedziemy 14 czerwca samochodem.nie wiem czy potrzebna wczesniejsza rezerwacja.
Na takich trasach nie ma rezerwacji. Trzeba się ustawić w kolejce i już.
cennik
meg napisał(a):Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):iwonn napisał(a):czy ktos z was orientuje sie moze ile kosztuje przeprawa promem ze splitu do supetar na wyspie brac? jak to wszystko wyglada na miejscu? jedziemy 14 czerwca samochodem.nie wiem czy potrzebna wczesniejsza rezerwacja.
cennik
chyba z tej gorączki pzred - wyj - azdowej, zapakowałam też rozum miedzy dmuchany materac a kapielówki synka, bo nie widzę w tej rozpisce , ile wynosiłby koszt promu dla auta osobowego i 4 osób ze Splitu do Supetar :-0( Na co mam patrzeć ? Please o info - wyruszamy we wtorek o świcie i już nie wiem, co nas jeszcze czeka bo powódź na południu Polski , w Czechach, gdzie mamy postój nocny - Mikulov, nie daje nam spokoju.
meg napisał(a):Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):iwonn napisał(a):czy ktos z was orientuje sie moze ile kosztuje przeprawa promem ze splitu do supetar na wyspie brac? jak to wszystko wyglada na miejscu? jedziemy 14 czerwca samochodem.nie wiem czy potrzebna wczesniejsza rezerwacja.
cennik
chyba z tej gorączki pzred - wyj - azdowej, zapakowałam też rozum miedzy dmuchany materac a kapielówki synka, bo nie widzę w tej rozpisce , ile wynosiłby koszt promu dla auta osobowego i 4 osób ze Splitu do Supetar :-0( Na co mam patrzeć ? Please o info - wyruszamy we wtorek o świcie i już nie wiem, co nas jeszcze czeka bo powódź na południu Polski , w Czechach, gdzie mamy postój nocny - Mikulov, nie daje nam spokoju.
szaraczek1985 napisał(a):hehe ja wyjeżdzam dopiero 29 lipca a już mysle co zabrac i zeby niczego nie zapomniec. Troszke mnie przerazaja te ceny za prom, mimo to ze nie bedziemy autem to i tak troszke wychodzi gdybysmy chcieli kilka razy opuscic wyspe ;/ a jak mozna dotrzec do Makarskiej z wyspy Brać ?? bo nie moge się tu połapać
Meg koniecznie daj znać po powrocie z Supetaru jak było !!
szaraczek1985 napisał(a):hehe ja wyjeżdzam dopiero 29 lipca a już mysle co zabrac i zeby niczego nie zapomniec. Troszke mnie przerazaja te ceny za prom, mimo to ze nie bedziemy autem to i tak troszke wychodzi gdybysmy chcieli kilka razy opuscic wyspe ;/ a jak mozna dotrzec do Makarskiej z wyspy Brać ?? bo nie moge się tu połapać
meg napisał(a):szaraczek1985 napisał(a):hehe ja wyjeżdzam dopiero 29 lipca a już mysle co zabrac i zeby niczego nie zapomniec. Troszke mnie przerazaja te ceny za prom, mimo to ze nie bedziemy autem to i tak troszke wychodzi gdybysmy chcieli kilka razy opuscic wyspe ;/ a jak mozna dotrzec do Makarskiej z wyspy Brać ?? bo nie moge się tu połapać
dam znać cena za prom jest wysoka, kiedy jedziesz autem, ale chyba można sobie zrobić wycieczkę do Splitu bez auta ? - czy port jest daleko od atrakcyjnej częsci miasta ?
meg napisał(a):Kasiu - lub inna Życzliwa Duszo Czy gdzieś jest dostępny godzinowy "rozkład jazdy" promów Split- Brać ?