Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Promocyjne tanie loty do chorwacji

Nie każdy musi podróżować swoim samochodem. Autokar, pociąg, samolot ... możliwości jest wiele. W tym dziale także tematyka promów.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
rrr
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rrr » 11.11.2007 16:01

chcialbym pojechac na wakacje do chorwacji, nie mam rozeznania ktore linie lataja w tym kierunku i czy sa atrakcyjne ceny, przeczytalem gdzies na forum ze mozna polecice w promocji za 150zl w obie strony liniami skyeurope jednak tam nie widze aby z polski byl lot do chorwacji
Korala
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Korala » 16.11.2007 11:59

rrr napisał(a):chcialbym pojechac na wakacje do chorwacji, nie mam rozeznania ktore linie lataja w tym kierunku i czy sa atrakcyjne ceny, przeczytalem gdzies na forum ze mozna polecice w promocji za 150zl w obie strony liniami skyeurope jednak tam nie widze aby z polski byl lot do chorwacji

Skyeurope latał z Krakowa do Splitu i Dubrownika, ale tylko w sezonie (od połowy czerwca do połowy września) Nie wiadomo czy będzie latać w przyszłym roku bo maja się wynieść z Krakowa. W zeszłym roku nową siatke połączeń ogłosili bodaj w styczniu.

Na wybrzeże Cro można też polecieć tanimi liniami np z Bratysławy lub Berlina. Bilety w tym roku były trochę tańsze niz z Krakowa, ale dochodził koszt dojazdu na lotnisko. Generalnie im wcześniej zabukujesz tym taniej polecisz.
marekb
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marekb » 28.06.2009 18:06

podbijam temat, chcailbym sie wybrac jeszcze raz na kilka dni we wrzesniu. Prosilbym o jakies linki tanich linii
bobemce
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bobemce » 06.07.2009 17:44

Bodzioch Marek napisał(a):podbijam temat, chcailbym sie wybrac jeszcze raz na kilka dni we wrzesniu. Prosilbym o jakies linki tanich linii

generalnie szukałem kilka razy już połączeń między Polską i Chorwacją i niestety wielkie nico. z żadnego polskiego miasta nie da się za małą kasę dolecieć do Cro. jedyne co znalazłem, to połączenia z Berlina, a jako że jestem z Poznania, to jeszcze mnie urządza. www.germanwings.com loty Berlin (schonefeld) - Split przy najtańszej opcji wychodzą po niecałe 90 euro. ale jak znajdziesz coś ciekawszego to daj znać. powodzenia :)
eve_malutka
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) eve_malutka » 06.07.2009 19:40

Jeśli kogoś interesuje to we wrześniu z Londynu STN do Puli są bilety po 4 funty :)
Karol099
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Karol099 » 07.07.2009 09:48

eve_malutka napisał(a):Jeśli kogoś interesuje to we wrześniu z Londynu STN do Puli są bilety po 4 funty :)

jakie linie ?
w0jtek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) w0jtek » 07.07.2009 10:20

Karol099 napisał(a):
eve_malutka napisał(a):Jeśli kogoś interesuje to we wrześniu z Londynu STN do Puli są bilety po 4 funty :)

jakie linie ?

www.ryanair.com , ale już pewnie takiej ceny nie znajdziesz, w jedną stronę jeszcze pokazuje na 1 września za 4 GBP
adziorek
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) adziorek » 30.08.2009 20:26

Bodzioch Marek napisał(a):podbijam temat, chcailbym sie wybrac jeszcze raz na kilka dni we wrzesniu. Prosilbym o jakies linki tanich linii

Dobrze sprawdzić węgierskie linie lotnicze Malev - znalazłam lot za ok. 260zł/os.

Powrót do Alternatywne środki lokomocji

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone