Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Promocja w Mbank Mobile - 69groszy za minutę.

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Mariusz_M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mariusz_M » 08.08.2010 20:53

Co prawda w tym roku wybieram Egipt - przerażony stawką w roamingu (9,90 pln) zacząłem szukać tańszej alternatywy. W pierwszej kolejności trafiło na Skype. Rozmowy tanie, zainstalowałem go więc do komórki z Symbianem. Jednak to rozwiązanie ma bardzo istotna wadę: trzeba mieć dostęp do darmowego Wi-Fi!
I tutaj sedno mojego postu - przypadkowo znalazłem promocję do końca września w mBankMobile. Minuta połączenia odebranego i wykonanego to 69groszy. To tanio jak barszcz w Egipcie, ale i do Chorwacji z tą samą stawką warto zabrać.
Biorąc pod uwagę, że w ERA GSM minuta w Chorwacji na WE/WY to 4,90 - oferta mBanku jest bardzo korzystana.
I zawsze to komórka - a nie jakieś Wi-Fi.
Ja już sobie starter zamówiłem i Wam daję pod rozwagę.
http://www.mbankmobile.pl/promocje/roaming.html
malczykos
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) malczykos » 09.08.2010 09:46

Ja już zamówiłem ten starter i aktywowałem usługę. Starter dotarł do mnie po około tygodniu od zamówienia. Promocja trwa do końca września na roaming za 69 gr w wybranych krajach.
Adam Sz.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam Sz. » 09.08.2010 11:53

Było już na forum -
forum/viewtopic.php?t=27796&postdays=0&postorder=asc&start=45

Kupiłem, zastosowałem. Zadowolony :)

Komentarz: b. niska cena; trochę gorzej z praktyczną stroną realizacji połączeń; pomijając troszkę skomplikowany sposób wybierania numerow - *111*48XXXXXXXXX#, automatyczne rozłączenie i odebranie przychodzącej rozmowy, to podczas 10-dniowego pobytu na Hvarze parę razy połączenie nie mogło zostać zrealizowane (gdzieś po 15 minutach wszystko wracało do normy); kiepsko było jednak podczas powrotu - przez pół dnia nie można było wykonać żadnego połączenia ...

Ale ogólnie - polecam.
jotem
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jotem » 10.08.2010 11:11

Adam Sz. napisał(a):....automatyczne rozłączenie i odebranie przychodzącej rozmowy, .

Co konkretnie masz na myśli?
Kynio
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kynio » 10.08.2010 11:22

Adam Sz. napisał(a): trochę gorzej z praktyczną stroną realizacji połączeń; pomijając troszkę skomplikowany sposób wybierania numerow - *111*48XXXXXXXXX#, automatyczne rozłączenie i odebranie przychodzącej rozmowy,

Z kazdego prepaida sie tak dzwoni zza granicy do RP nic w tym niezwykłego...
porto
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) porto » 19.08.2010 15:42

Kynio napisał(a):
Adam Sz. napisał(a): trochę gorzej z praktyczną stroną realizacji połączeń; pomijając troszkę skomplikowany sposób wybierania numerow - *111*48XXXXXXXXX#, automatyczne rozłączenie i odebranie przychodzącej rozmowy,

Z kazdego prepaida sie tak dzwoni zza granicy do RP nic w tym niezwykłego...

Nie pisz głupot, miałem prepaida w Erze, teraz mam w Play i dzwoni się normalnie - bez żadnych kodów. Chyba nigdy nie miałeś telefonu na kartę, ja nie lubię płacić haraczu w postaci abonamentu...

P.S.Używałem mbanku mobile i jestem zadowolony - chyba tylko dwukrotnie podczas 16 dni miałem problem z połączeniem, ale nie trwało to dłużej niż 1h.

Pozdrawiam. :D

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone