Jeżeli ktoś szuka apartamentów dla rodziny z dziećmi, mogę polecić apartament w którym byliśmu 2 lata temu w 4 rodziny.
Wysoki standard, bardzo miły właściciel, basen+ mnóstwo zabawek dla dzieci. Do plaży ok 150m
artbas napisał(a):Jeżeli ktoś szuka apartamentów dla rodziny z dziećmi, mogę polecić apartament w którym byliśmu 2 lata temu w 4 rodziny.
Wysoki standard, bardzo miły właściciel, basen+ mnóstwo zabawek dla dzieci. Do plaży ok 150m
KarolOla napisał(a):Witam
Zarezerwowałem na cro-travel apartament w Willa NIKOLINA2(tak się nazywa na stronie cro-travel). Poszperałem trochę i wychodzi mi, że nie nazywa się on Nikolina2 tylko Apartments Hoja Lero-House.
Czy ktoś może tam był i może coś o lokalu napisać.
Może ktoś ma info skąd rozbieżność w nazewnictwie?
pozdrawiam
artbas napisał(a):Jeżeli ktoś szuka apartamentów dla rodziny z dziećmi, mogę polecić apartament w którym byliśmu 2 lata temu w 4 rodziny.
kristof napisał(a):Witam, skorzystam z okazji i zadam pytanie?
Mamy 3 tygodnie urlopu 08.07-30.07 i możemy 2 tygodnie spędzić w Chorwacji. Jedziemy w składzie 2+2 dzieci. Planujemy dwie miejscowości po 7 dni w każdej: Tucepi/Podgora i Rogoznica/Primosten. Może macie jakieś sprawdzone namiary na noclegi w tych miejscowościach?
Pozdrawiam
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje