napisał(a) Aki » 22.08.2014 21:53
grubar napisał(a):propionat napisał(a):Ibolja - bardzo dobre warunki , właścicielka pochodzi z Serbii , bardzo pomocna i uczynna ( ale też się nie narzucała) , zajmowaliśmy AP.3 , , apartamenty są usytuowane w górnej cześci Promajny także kawałek do Jadranu jest .
Byliśmy w tym roku (2014) przejazdem w Promajna i bardzo nam się ta miejscowość spodobała. Postanowiliśmy pojechać tam w przyszłym roku. Po powrocie zaczęłam przeglądać apartamenty i właśnie spodobał mi się Ap. Ibolja.
Pytanie do: propionat -
Czy Apartament nr 2 i apartament nr 3 są połączone ze sobą balkonami?, bo tak to mi wygląda na zdjęciu.
Czy z Twojego apartamentu był widok na może?
Czy apartament jest przyjazny dzieciom?
Z góry bardzo dziękuję Ci za odpowiedź
Witam,
We wtorek w nocy również wróciłem z Promajny. Mieszkaliśmy w apartamencie Nina (w internecie znaleziony jako Rezidenz).
Powiem, że miałem jednak trochę inne wyobrażenie o tej miejscowości. Oczywiście, że ogólnie nie można postawić jakiś poważnych zarzutów ale odniosłem wrażenie, że jest to miasteczko zdecydowanie nastawione głównie na zarobek... Dużo nowych willi, łącznie z tą w której mieszkaliśmy. Apartamenty OK, nawet basen był ale o wszystko się trzeba było prosić... Jak pytałem mailowo o wyposażenie kuchni to była informacja, że kuchnia jest "full equiped". Po przyjeździe okazało się, że są 2 małe garnki i trzy talerze... W łazience nie było nawet jednego wieszaka, szmaty do podłogi, ciepła woda po południu... Może ktoś powie, że się czepiam szczegółów ale za 80€ za dobę już pewnego standardu można chyba wymagać...
Sama plaża szeroka i zacieniona jednak ludzie upchani jeden przy drugim, dopiero dalej w stronę Baśki Wody można było znaleźć jakąś zatoczkę z w miarę małą ilością ludzi.
Co do rejsów statkiem i wycieczek to polecam statek wycieczkowy BIBE, który pływa na Hwar i Bol. Dobra ryba i kurczak oraz leją dużo wina w drodze powrotnej;)
Jak ktoś chce jakieś informacje to się polecam. Może jakąś relację zdjęciową wrzucę jeśli czas pozwoli.
Pozdrawiam.