erni111 napisał(a):Witam. Dzisiaj się zalogowałem lecz byłem już tu 2 lata temu. W postach szukałem fajnego miejsca w Chorwacji. Sporo was pisało że Makarska to piękne miejsce. Pojechaliśmy z rodziną do miejsca przez was wskazanego Makarska. Powiem tak. Szału nie ma. Na plaży od ok 8 miejsca pozajmowane a ludzi brak. Ok 10-11 przyłażą i myślą że błyszczą jak sobie wcześniej miejsca zajęli matami. Jest bardzo dużo barów sklepów gdzie ceny kosmiczne. Plaża szału nie ma. W ostatni dzień byliśmy w miejscowości Promajna. Było świetnie. Cisza, spokój, miejsce na plaży, nie musimy płacić za prysznic na plaży. ogólni świetnie. W tym roku chcemy jechać 3 lipca ale w kilka rodzin. Ja chciałem jechać do Promajny ale żona chce zobaczyć inne tak fajne miejsce. Szukam czegoś fajnego jak np Promajna. Nie chcę walczyć o miejsce na plaży i płacić za prysznic. Czy ktoś poleci fajne miejsca? Jedziemy w ok 12 osób.
erni111 napisał(a):Tak więc byliśmy w mieście Makarska. Riwiera Makarska to kilka miejscowości w tym sama Makarska. Dokładnie chcemy pojechać w tamte okolice np jak Promajna. Było tam o wiele lepiej choć byliśmy tam kilka godzin. Nie widziałem więcej podobnych miejsc jak Promajna. Szukam jeszcze zakwaterowania na ok 10 osób. Czy mogę na was liczyć.
sneer napisał(a):Też ujęła mnie parę lat tremu Promajna i też szukałem / szukam podobnego miejsca w Chorwacji. Narazie najbardziej zbliżonym miasteczkiem do Promajny, w którym byłem, było Igrane.
lukasz22i napisał(a):Ooo...podobało się w Igrane bo w połowie lipca tam startuję, pierwszy raz Igrane
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne