zgagaxxl napisał(a):Witam od rana.......................
Niestety mam idiot kamerę............................ i aż mi żal ze nie potrafię oddać piękna tych miejsc................nie wspomnę o jeziorach Plitvickich (jak ktoś pamięta Winnetou to był tam właśnie kręcony), zieleń rzeki Krka, takiej soczystej zieleni nie widziałam nigdzie na świecie..............jeszcze! Zaglądam w net ponieważ od wczoraj przebywa w Makarskiej mój kolega i podglądam na kamerach jak się tam pogoda ma i ciągle zazdroszczę, pogody wody..................może mniej kamieni na plaży, piasek był by ostatecznym dopełnieniem marzeń. Jak ktoś chce popatrzeć na wybrane miejscowości to podaję linka:
http://www.chorwackie.pl/dalmacja/pogod ... -line.html
Pozdrawiam
zgagaxxl
Melanie napisał(a):Krvavica - wygląda pięknie! Może ktoś wie jak tam z tłokiem na przełomie lipca/sierpnia? ; >
zgagaxxl napisał(a): a za katery płacimy po 10 euro od głowy z wi-fi, klimą parkingiem TV, wypasioną kuchnią i widokiem na morze i góry.
leszekmw napisał(a):
masz jakieś zdjęcia z Bratusia może?
erni111 napisał(a):Potrzebuje namiary na kwatery do Promajnej, Igrane, Krvavicy, i podobnych takich miejsc Riwiery Makarskiej.
erni111 napisał(a):Potrzebuje namiary na kwatery do Promajnej, Igrane, Krvavicy, i podobnych takich miejsc Riwiery Makarskiej.
erni111 napisał(a):Słabo z tymi noclegami w Promajnie. Czy ktoś ma jakieś namiary na ok 10 osób. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne