Mam pytanie czy zna ktoś te noclegi w Promajnej u P. Pavica?
Ponad tydzień temu wpłaciłam zaliczkęi nadal nie mam potwierdzenia że doszło, mam nadz. że to nie jakaś wtopa...
WLODEK40K napisał(a):W 2009 roku spędziliśmy 8 dni w w tej miejscowości. Uważam że jest to idealna miejscowość dla rodzin z dziećmi. Plaża jest żwirowa, a morze jest bez gwałtownych głębin. Byłem tam na początku września i było bardzo dużo turystów z małymi dziećmi. Byli to głównie Słowacy, Czesi, Rosjanie. Polaków było tylko kilka rodzin. Miejscowość położona jest na w miarę płaskim terenie. Dojście do plaży bez konieczności chodzenia po schodach. Mieszkaliśmy około 200metrów od plaży w bardzo wygodnym apartamencie z tarasem z którego widać było panoramę Promajny, oraz poranną flotyllę statków wypływającą z Makarskiej na wycieczki(kilka z nich zabierało turystów z Promajny).
Jeżeli macie pytania, chętnie odpowiem(mogę wrzucić jakieś foto).
magda8867 napisał(a):Mam pytanie czy zna ktoś te noclegi w Promajnej u P. Pavica?
Ponad tydzień temu wpłaciłam zaliczkęi nadal nie mam potwierdzenia że doszło, mam nadz. że to nie jakaś wtopa...
Pik71 napisał(a):Witam.
Powiem tak byłem w Promajna dwa razy. Miejscowość fajna, jako baza wypadowa w lewo i prawo. Super spacery do Kravicy i Baśka Voda. Oczywiście jest Konzum i Mercury. Jedyny minus to nie ma nic starego same wille bez starej zabudowy i uliczek z klimatem, ale Split jest pod ręką. Plaża super, bo szeroka i zacieniona. Na e-mail mogę wysłać zdjęcia poglądowe plaży i okolic.
Pik71 napisał(a):Witam.
Powiem tak byłem w Promajna dwa razy. Miejscowość fajna, jako baza wypadowa w lewo i prawo. Super spacery do Kravicy i Baśka Voda. Oczywiście jest Konzum i Mercury. Jedyny minus to nie ma nic starego same wille bez starej zabudowy i uliczek z klimatem, ale Split jest pod ręką. Plaża super, bo szeroka i zacieniona. Na e-mail mogę wysłać zdjęcia poglądowe plaży i okolic.
magda8867 napisał(a):Ale pięknie...Już nie mogę się doczekać kiedy tam będziemy. A zaliczka juz dotarła, dostałam potwierdzenie
pocztówka28 napisał(a):Wtrącę się troszkę
Wcześniej pisaliście o szlakach na Biokovo z Promajny...ciężkie są? Będziemy stacjonować niedaleko, bo w Bratusiu i chcielibyśmy się wdrapać i podziwiać Jadran z góry Damy radę wejść z psiakiem?Chodzi mi głównie o to czy na szlakach są atrakcje typu drabinki, łańcuchy itp. które w tym momencie są dla nas nie do przejścia
Pozdrawiam Ania
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje