czesiu1976 napisał(a):Witam jak wygląda w lipcu przeprawa promowa na wyspę Brać w tygodniu czy jest dużo ludzi czy faktycznie trzeba być dużo wcześniej? Korci mnie żeby pojechać tam rano samochodem i na spokojnie zwiedzić całą wyspę tylko boję się że nie zdąże wieczorem wrócić na ląd bo np:nie będzie już miejsca na promie a nie uśmiecha mi się siedzieć przed promem 2 godziny
czy ktoś się orientuję ?
śmigacz napisał(a):Być może głupie pytanie ale cóż. Jak kupuję bilet na samochód to jeszcze jadąc 2+2 kupuję cztery bilety? Czy to już w pakiecie
Mikromir napisał(a):śmigacz napisał(a):Być może głupie pytanie ale cóż. Jak kupuję bilet na samochód to jeszcze jadąc 2+2 kupuję cztery bilety? Czy to już w pakiecie
Samochód płaci za siebie. Każdy pasażer płaci za siebie. Każdy trochę waży.
Lechoo napisał(a):Spytam dla pewności - kupując bilet online na daną godzinę, bilet jest ważny w danym dniu obojętnie na jaką godzinę ?
dids76 napisał(a):Patrzę teraz na cennik na 2018r oczom nie wierzę prom potaniał
W ubiegłych latach płaciłem 259Kn (160 za auto i 3x33Kn za ludzi), w cenniku na sezon 2018 osoba nadal kosztuje 33Kn ale auto jest tańsze i kosztuje 154Kn, czyli razem 253Kn! Pierwszy raz coś w Cro potaniało No chyba że się pomylili
Powrót do Alternatywne środki lokomocji