Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Prom z Valbiska (KRK) na RAB

Nie każdy musi podróżować swoim samochodem. Autokar, pociąg, samolot ... możliwości jest wiele. W tym dziale także tematyka promów.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
s-max
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) s-max » 16.06.2012 08:39

WItam - czy ktos podróżował promem z Valbiska na Rab - chyba do Loparu sie dociera. Nie mam info w necie; a) jakie są godziny kursów z Valbiska b) ile kosztuje auto i 5 osób c) jak długo płynie na RAB? Jest tylko jakaś tabela 2010 ale nie wiem czy aktualna.
Będę wdzięczny za pomoc. Wolałbym omijać prom w Jablanacu na RAB bo ostatnio czekaliśmy 2 h w upale 40C i nie mówiąc o mdlącej pasażerów trasie z Rijeki przez Senj ;-)

ktoś jedzie na Istrie czy Kvarner 23-06 z Wielkopolski ??? Moze razem popędzimy?
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 16.06.2012 12:43

Na prawdę nie ma rozkładu rejsów w necie.. Hm, ja znalałam bez problemu..

http://www.lnp.hr/upload/Pdfs/Lopar-Val ... 30.09.2012.).pdf
wraz z cennikiem

Wystarczy chcieć..i zajrzeć na stronę przewoźnika.
Pozdrawiam
s-max
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) s-max » 16.06.2012 14:19

Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Na prawdę nie ma rozkładu rejsów w necie.. Hm, ja znalałam bez problemu..

wraz z cennikiem

Pozdrawiam

Szukałem raczej rabskiej plovidby. Dziękuję i przepraszam z pewnością nie ośmielę się juz o nic zapytac ...
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 16.06.2012 14:32

s-max napisał(a):
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Na prawdę nie ma rozkładu rejsów w necie.. Hm, ja znalałam bez problemu..
wraz z cennikiem
Pozdrawiam

Szukałem raczej rabskiej plovidby. Dziękuję i przepraszam z pewnością nie ośmielę się juz o nic zapytac ...

W ramach tzw. "wędki" na przyszłość, ponieważ jestem przekonana, że jesteś w stanie sobie z czymś takim poradzić. Zamiast się obrażać, warto się czegoś dowiedzieć/ nauczyć. Bez urazy...
Najprostszy sposób: wrzucić w wyszukiwarkę nazwy intersujących Cię miejscowosci i słówko ferry lub trajekt (mam wrażenie, że to dosć oczywiste i musi przynieść rezultat).. nie zajmie to więcej niż 30 sek. i będziesz miał(a) i przewoźnika i rozkład...
Pozdrawiam
nina13
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) nina13 » 17.06.2012 08:39

Witaj S-MAX
szukam apartamentu w Loparze. Napisałam do Mandic apartaments. Proszę Cię o więcej info bo wiem, że tam byliście już. Mamy małe dzieci , interesuje mnie plaża i odległość.
Pozdrawiam

Małgosia

mój mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
s-max
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) s-max » 17.06.2012 14:51

nina13 napisał(a):Witaj S-MAX
szukam apartamentu w Loparze. Napisałam do Mandic apartaments. Proszę Cię o więcej info bo wiem, że tam byliście już. Mamy małe dzieci , interesuje mnie plaża i odległość.
Pozdrawiam

Małgosia

mój mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

poszło na maila - jak cos to pytaj - ale szybko bo za tydzien jedziemy !!!!!

Powrót do Alternatywne środki lokomocji

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone