Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Prom z Hvaru na Vis samochodowy

Nie każdy musi podróżować swoim samochodem. Autokar, pociąg, samolot ... możliwości jest wiele. W tym dziale także tematyka promów.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kinzky
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kinzky » 08.05.2012 13:18

witajcie - pytanie jak w temacie. Czy z HVARU pływają promy samochodowe na VIS? mam problem bo już porezerwowalismy miejscówki na jednej i drugiej wyspie tylko nie wiem jak się dostać z Hvaru na Vis żeby nie cofać się do Splitu. Będę wdzięczna za pomoc.
Arek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arek » 08.05.2012 13:33

Nie znalazłem połączenia promowego między Hvarem a Visem. Pływa tylko katamaran. Jeśli samochodem, to konieczny będzie powrót do Splitu.
kinzky
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kinzky » 09.05.2012 07:45

ehh tego właśnie się obawiałam... nie mniej jednak dzięki za info.

Powrót do Alternatywne środki lokomocji

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone