stalowy.mis napisał(a):wujek gogle mowi ze :
NADWOZIE Rodzaj minivan
Długość / szerokość / wysokość 4,470/1,830/1,660
PS: jak mozna dostan sie najprosciej i najtaniej nie majac samochodu ze Splitu do miasta Bol ?
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):stalowy.mis napisał(a):wujek gogle mowi ze :
NADWOZIE Rodzaj minivan
Długość / szerokość / wysokość 4,470/1,830/1,660
PS: jak mozna dostan sie najprosciej i najtaniej nie majac samochodu ze Splitu do miasta Bol ?
A "wujek gogle" nie podpowiedział?
Jak zwykle wystarczy wrzucić hasło w net choćby po eng.... "split bol ferry" ...albo przejrzeć stronę największego przewoźnika promowego (Jadrolinija)...
Na pewno byś znalazł ten katamaran... klik
cambriaaa napisał(a):(...) ale nie wiem czy samochód będzie liczony jako ten do 2 m wysokości i do 5 m długości, czy ten większy. Chodzi o cytrynę C4 picasso z boxem na dachu. Podpowiecie, bo nie mogę teraz zmierzyć?
cambriaaa napisał(a):W powolnym ferworze przygotowań do wyjazdu na Brać obliczam sobie koszt promu wg tabelki http://www.bracinfo.com/pl/wyspa-brac-prom/#1 i wychodzi mi, że 4 osoby to 132 kun (w jedną stronę), ale nie wiem czy samochód będzie liczony jako ten do 2 m wysokości i do 5 m długości, czy ten większy. Chodzi o cytrynę C4 picasso z boxem na dachu. Podpowiecie, bo nie mogę teraz zmierzyć?
Niedzwiad napisał(a):A ktoś wie o której trzeba być w splicie żeby nie stać w kolejce na prom? Dodam że chodzi mi o sobotę a kierunek Split-supetar???
dids76 napisał(a):Niedzwiad napisał(a):A ktoś wie o której trzeba być w splicie żeby nie stać w kolejce na prom? Dodam że chodzi mi o sobotę a kierunek Split-supetar???
Jechałem tam 23.06, byłem w Splicie ok 11:30 bez problemu dostałem się na prom o 12:45 jak i wszystkie auta które stały w kolejce. Wracałem w piątek 05.07 i na prom w Supetarze o 9:30 się nie zmieściłem i popłynąłem dopiero o 10:30 na który zmieściły się wszystkie czekające auta. Z tego co widziałem pływają dwa promy, jeden większy drugi mniejszy.