Dokładnie tak. Nie podejrzewałeś chyba, że przewoźnik wpuszcza Cię w maliny?acc_grand napisał(a):Zaglądałem, zaglądałem Chciałem się tylko tutaj upewnić. Dzięki za odpowiedź. Rozumiem, że wygląda to tak, że jadę do Splitu, ustawiam się w kolejce i w międzyczasie kupuję bilety, czekając na najbliższy prom?
acc_grand napisał(a):Zaglądałem, zaglądałem Chciałem się tylko tutaj upewnić. Dzięki za odpowiedź. Rozumiem, że wygląda to tak, że jadę do Splitu, ustawiam się w kolejce i w międzyczasie kupuję bilety, czekając na najbliższy prom?
anka19788 napisał(a):Witam mam pytanko czy dla psa też kupuje się bilet na prom
slawekzur napisał(a):Witam, jak chce płynąć do Stari Gradu samochód i 2 osoby to muszę zapłacić za auto 318 kun plus za każdą osobę po 47 kun? Czy jak się płaci za auto to za osoby już sie nie płaci?
slawekzur napisał(a):I czy może być tak,że nie wjadę na prom bo będzie duża kolejka i trzeba będzie czekać na następny?
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):anka19788 napisał(a):Witam mam pytanko czy dla psa też kupuje się bilet na prom
nie, czworonogi bezpłatnie; ale nie mają wstępu do "salonu".
Italomaniak w Cro napisał(a):Italianofil wita Cromaniaków!
Krótkie pytanie,wybieram się na Hwar,będę płynał za Splitu w środę 5.08.15.
Ile wczesniej trzeba pojawić się w porcie aby załapać się na prom o 14.30 ,ewent.17.00.
Bardzo dziękuję za wszelkie informacje o Hwarze,bezcenne.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi