Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Prom Split -Ancona

Nie każdy musi podróżować swoim samochodem. Autokar, pociąg, samolot ... możliwości jest wiele. W tym dziale także tematyka promów.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bozena Kljaković
Croentuzjasta
Prom Split -Ancona

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bozena Kljaković » 22.05.2003 19:29

:D Witajcie!!!!!
Dostałam pytanie o promie ze Splitu do Ankony odpowiadam wszystkim :
Wczoraj byłam w porcie kupic bilety do swoich znajomych z Wrocławia ktorzy planuja pobyt na Korculi jakis 12 noclegow pozniej wypływaja ze Splitu do Ancony w dalsza podroz.
Bilety kupiłam w Chorwackiej agencji SEM ktora posiada promy na tej relacji .
Cennik za 2 osoby :
Kabina z oknem i łazienka+samochod-315 euro
Kabina srodkowa bez okna+----//------305 euro
Kabina ---------//---------- z umywalka +samochod-255 euro.
Poza sezonem ceny sa nizsze o 20%.
Oprucz agencji SEM jest Jadrolinja i Włoskie agencje SNAV ,Adriatika.
Promy SEM lub JADROLINJA wypływaja (zalezy od dnia )wieczorem o 21,lub rano o 9,jezeli wypywa sie rano to nie potrzebna jest kabina wtedy koszta wyprawy sa dozo mniejsze.SNAV jest szybkim promem wypływa o godz 15 ze Splitu i jest juz w Ankonie o 21,bilety sa bardzo drogie.Za ceny z Jadrolinji mozecie pytac w Polsce w Rybniku juz wczesniej podawałam jejich telefon.Moj znajomy własnie u nich kupił bilety na prom z Rijeki do Korculi.Jezeli macie dodatkowe pytania to chetnie na nich odpowiem.Pozdrowienia Bozena :D :D :D :D
gość
Prom Split - Ancona

Nieprzeczytany postnapisał(a) gość » 11.07.2003 19:37

Wybieram sie 18 lipca do Mariny i po dwóch tygodniach mam zamiar popłynąć do Ancony. Dwie osoby plus dziecko 5 lat i samochód. Nie potrzebowałbym kabiny . Ile kosztował by mnie prom.
Pozdrawiam Robert Niedziela
Mój adres: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Mariusz
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mariusz » 12.07.2003 05:27

Zobacz na stronie www Jadrolinii.
Ceny biletów znajdziesz także w zakładce przystani promowej na stronie www Ancony.
Pozdrowienia,

Powrót do Alternatywne środki lokomocji

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone