rich72 napisał(a):Pytałem o 26 sierpnia 2007 r. więc widać że nie pływają codziennie obiecuję drążyć temat do skutku
Maciej napisał(a):Powodzenia i już zazdroszczę, nocny rejs z Rijeki na Hvar do dziś wspominam jako jedno z najpiękniejszych przeżyć w HR
aga2 napisał(a):hej rich plynelismy z Rijeki na Hvar dwa lata temu..., wrazenia super, ale cena niestety napewno jest za osobe, a nie od lebka... myslelismy o powrocie w ten sposob w tym roku, ale troche namieszala jadrolinia z promem w druga strone... wyplywa z Hvaru w czwartek wieczorem a w Rijece jest w piatek rano... a kiedys plywal z soboty na niedziele... tak bylo lepiej
Witam
Sprawdziłam prom Rijeka - Korcula w terminie 27.08.2007.
Prom wypływa z Rijeki o godz. 20:00 i w Dubrowniku będzie następnego dnia o godz. 12:40.
Dostępne kabiny 2-osobowe na promie to;
2-osobowa kabina z oknem z prysznicem i WC - cena od osoby wynosi 94,50 €
2-osobowa kabina bez okna z prysznicem i WC - cena od osoby wynosi 89 €
2-osobowa kabina z oknem i z WC - cena od osoby wynosi 85 €
2-osobowa kabina bez okna z umywalką - cena od osoby wynosi 75 €
2-osobowa kabina bez węzła sanitranego czyli kuszetka - cena od osoby wynosi 52 €
Cena za samochód który mieści się do 1,80 m wysokości wynosi 81,50 €
Dzieci do 12 roku życia płacą 50% ceny.
rich72 napisał(a):biorąc pod uwagę że odpada: nocleg za około 40-50 E, paliwo ze 30- 40 albo i 50 E i autostrada za 20 E atrakcja wychodzi w granicach max 100 E - wg mnie chyba jednak warto płynę
MorskiPas napisał(a):Jak już będziesz miał pewne info, to nie zapomnij tu napisać.
Ja zastosowałem modną ostatnio "logikę Pascala" Jeśli cena AB3/4 jest niższa od ceny AB2 to musi być od łeba. No i jeszcze pod cennikiem jest taki tekst: "Double cabin used for single occupancy is charged additional 50% of passenger fare ..."
Ale i tak zadzwoń - będzie pewne.
gospodarz napisał(a):MorskiPas napisał(a):Jak już będziesz miał pewne info, to nie zapomnij tu napisać.
Ja zastosowałem modną ostatnio "logikę Pascala" Jeśli cena AB3/4 jest niższa od ceny AB2 to musi być od łeba. No i jeszcze pod cennikiem jest taki tekst: "Double cabin used for single occupancy is charged additional 50% of passenger fare ..."
Ale i tak zadzwoń - będzie pewne.
W nagłówku cennika stoi:
PASSENGER FARES PER PERSON IN EUR