Witam interesuje mnie całkowity koszt przeprawy promem z Ploce do Trpanija
Znalazłem cennik ale nie wiem czy za auto płacimy 138kn + 32kn za osobę czy tylko 138 za auto?
Lubuskie napisał(a):Witam interesuje mnie całkowity koszt przeprawy promem z Ploce do Trpanija
Znalazłem cennik ale nie wiem czy za auto płacimy 138kn + 32kn za osobę czy tylko 138 za auto?
Lubuskie napisał(a):W cenniku obrazki ? Hmmm ^^ Gdzie? http://www.chorwackie.pl/dalmacja/trans ... dkowa.html
Już wiem:) że + każda osoba trochę to średniowieczne rozwiązanie ale niech im będzie
rat52 napisał(a):Podłączę się pod temat. Czy prom ten w wysokim sezonie kursuje ściśle wg. rozkładu. Czy na okrągło " w te i nazad" ?
rat52 napisał(a):Może źle zadałem pytanie. Chodziło mi o to czy w wysokim sezonie prom ten kursuje tylko tyle razy ile pisze w rozkładzie czy czy " na okrągło" .
Bocian napisał(a):inman napisał(a):rat52 napisał(a):Podłączę się pod temat. Czy prom ten w wysokim sezonie kursuje ściśle wg. rozkładu. Czy na okrągło " w te i nazad" ?
Wszystkie promy w Chorwacji kursują ściśle według rozkładu Zapewniam
Ręki bym za to nie położył...
Lubuskie napisał(a):Wszędzie jest opłata za samochód wliczone jest w cenę 5 osób,ale ok:) Prom się trochę tu nie opłaca!,Polecam drogę przez BOŚNIĘ:)
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne