marzycielka74 napisał(a):Hej !!
Czy orientuje się ktoś jakie są aktualne ceny biletów na prom....
Tutaj znajdziesz to co Cię interesuje http://www.lopar.hr/hrv/trajektnelinije.html
marzycielka74 napisał(a):Hej !!
Czy orientuje się ktoś jakie są aktualne ceny biletów na prom....
elzbietulak napisał(a):...Teraz wiem,że kiedyś może, co też mogę polecić innym,że jeżeli znajdziecie się w tym miejscu ,w takim korku to możecie zjechać na doł do miasteczka, wypić kawę i spokojnie tam kupić bilet na prom bez stania w gigantycznej kolejce.Teraz wiedząc o tym nie zastanawialibyśmy się ani chwili po długiej podroży,zmęczeniu i okrutnym goracu.Za bilet na prom za 4 osoby-dwoje dzieci już starszych plus samochód 21 euro.Teraz planując wyjazd omijam rezerwację od soboty.
elzbietulak napisał(a): Za bilet na prom za 4 osoby-dwoje dzieci już starszych plus samochód 21 euro.Teraz planując wyjazd omijam rezerwację od soboty.
fota napisał(a):elzbietulak napisał(a):...Teraz wiem,że kiedyś może, co też mogę polecić innym,że jeżeli znajdziecie się w tym miejscu ,w takim korku to możecie zjechać na doł do miasteczka, wypić kawę i spokojnie tam kupić bilet na prom bez stania w gigantycznej kolejce.Teraz wiedząc o tym nie zastanawialibyśmy się ani chwili po długiej podroży,zmęczeniu i okrutnym goracu.Za bilet na prom za 4 osoby-dwoje dzieci już starszych plus samochód 21 euro.Teraz planując wyjazd omijam rezerwację od soboty.
Witaj
Możesz napisać dokładniej w którym miejscu można kupić bilet na prom bez kolejek i napić się tej polecanej kawki oczywiście
Pozdrówka
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi