Kasi@ napisał(a):Za tydzień ruszamy z mężem na Hvar i mama do Was kochani znawcy tematu pytanie Chcę płynąć ze Splitu do Starego Gradu. Ceny już mniej więcej znam, godziny "odpływu" promów też, ale nie wiem czy łatwo będzie trafić w Splicie na miejsce odpływania promów. Jak ta sprawa wygląda, są jakieś drogowskazy i jak jest na miejscu z zakupem biletów na prom? Proszę o porady.
Pozdrowienia
Kasi@ napisał(a):Za tydzień ruszamy z mężem na Hvar i mama do Was kochani znawcy tematu pytanie Chcę płynąć ze Splitu do Starego Gradu. Ceny już mniej więcej znam, godziny "odpływu" promów też, ale nie wiem czy łatwo będzie trafić w Splicie na miejsce odpływania promów. Jak ta sprawa wygląda, są jakieś drogowskazy i jak jest na miejscu z zakupem biletów na prom? Proszę o porady.
Pozdrowienia
wojtekwk1 napisał(a):Nie wiem czy czytam bez zrozumienia, ale dla pewności zapytam choć może dobrze policzyłem... Ile kosztuje przeprawa promowa Drvenik - Sucuraj.
Podajcie mi ceny w jedną stronę i w dwie
1) Samochód + 3 osoby dorosłe + 2 dzieci
2) Samochód + 3 osoby dorosłe + 1 dziecko
3) Samochód + 2 osoby dorosłe + 3 dzieci
4) Samochód + 2 osoby dorosłe + 2 dzieci
Czemu tyle tych opcji... Kto to wie ...
I do każdej opcji podajcie mi cenę w jedną stronę oraz w dwie.
Z góry DZIĘKUJĘ!!!
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):wojtekwk1 napisał(a):Nie wiem czy czytam bez zrozumienia, ale dla pewności zapytam choć może dobrze policzyłem... Ile kosztuje przeprawa promowa Drvenik - Sucuraj.
Podajcie mi ceny w jedną stronę i w dwie
1) Samochód + 3 osoby dorosłe + 2 dzieci
2) Samochód + 3 osoby dorosłe + 1 dziecko
3) Samochód + 2 osoby dorosłe + 3 dzieci
4) Samochód + 2 osoby dorosłe + 2 dzieci
Czemu tyle tych opcji... Kto to wie ...
I do każdej opcji podajcie mi cenę w jedną stronę oraz w dwie.
Z góry DZIĘKUJĘ!!!
A wydawało mi się, że to takie czytelne...
Ale ok. Co prawda nie powiedziałeś jakie to auto, więc założymy, że osobowe.
Dzieci w zalezności od wieku: do 3 roku życia - bezpłatnie, od 3 do 12 roku życia - 50 % zniżki...
Obecnie na stronce ceny zimowe, więc musisz być świadom, że ceny w seznie będą o jakieś 20 % wyższe.
ad rem... ceny w jedną stronę
10 kn to cena za osobę
72 kn - autko (oczywiście pod warunkiem,że Twoje autko mieści się w kategorii:samochód osobowy, lub auto typu 4x4 o max. wysokość do 1,80 m).
Teraz łatwiej policzyć?
Jeśli nie, daj znać, pomogę.
Powrót do Alternatywne środki lokomocji