Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

prom na Hvar

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
pietro
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pietro » 10.06.2006 16:37

Bietka napisał(a):Nie pamiętam dokładnie ile płaciłam w zeszłym roku ale wiem że oddzielnie za samochód i każdą osobę w nim. Tanio nie było i dostać się na prom trudno bo w czasie zmiany sob/niedz tłumy. Ale podstawiają dodatkowe promy więc jakoś można się tam dostać. Dla rodziny 4 os + auto chyba ponad 200 PLN ale dokładnie nie wiem.

no tak ale Bietka prawdopodobnie podróżowała ze Splitu - a Janusz podał cenę z Drvenika-z tąd ta rozbieżność-oszczędż męża..... :wink: :lol:
klara
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) klara » 10.06.2006 20:57

Mam jeszcze jedno pytanie - czy ktos może mi powiedziec ile czasu moze zająć droga z Wrocławia do Splitu - wyjeżdżamy okolo 18. Bedzie 2 kierowców, więc jedziemy bez dlugich przerw przez Czechy, Austrię i Słowenię. Do tej pory nie jechaliśmy tak nisko, więc przy zalożeniu że nie bedzie większych korków, a auto jest 1.6 to czy mamy szanse dojechać na 10 rano dnia nastepnego czy powinniśmy się liczyc z dojazdem raczej po południu? Pozdrawiam i dzięki za pomoc. :D
Pakula
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pakula » 11.06.2006 08:44

Myśle że dacie rade,jak po drodze nie będzie żadnych korków itp.Ale lepiej sie niespieszyć .
Bietka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bietka » 13.06.2006 10:36

pietro napisał(a):
Bietka napisał(a):Nie pamiętam dokładnie ile płaciłam w zeszłym roku ale wiem że oddzielnie za samochód i każdą osobę w nim. Tanio nie było i dostać się na prom trudno bo w czasie zmiany sob/niedz tłumy. Ale podstawiają dodatkowe promy więc jakoś można się tam dostać. Dla rodziny 4 os + auto chyba ponad 200 PLN ale dokładnie nie wiem.

no tak ale Bietka prawdopodobnie podróżowała ze Splitu - a Janusz podał cenę z Drvenika-z tąd ta rozbieżność-oszczędż męża..... :wink: :lol:

Oczywiście, że ze Splitu. :lol:
berta
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) berta » 30.06.2006 09:02

Będziecie jechać z Sucuraju drogą przez wyspę to powodzenia my jechalismy
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone