Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

prom Lopar (Rab) -> Baska (Krk) odwołany?

Nie każdy musi podróżować swoim samochodem. Autokar, pociąg, samolot ... możliwości jest wiele. W tym dziale także tematyka promów.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
losbananos
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) losbananos » 20.06.2009 23:03

witam

planuję podróż rowerową z Dubrovnika do Rijeki... plany zatrzymały się na wyspie Rab w miejscowości Lopar - na mapie mam zaznaczoną trasę promu z Lopar do Baski (wyspa Krk) natomiast nie mogę znaleźć żadnego rozkładu w internecie a szukałem dość długo. na jednym z anglojęzycznych for znalazłem informację, że to połączenie już nie istnieje w zamian jest połączenie relacji Lopar - Valbiska (wyspa Krk)

czy ktoś jest w stanie potwierdzić tą informację na 100%??

zdecydowanie bardziej pasowałoby mi dopłynąć do Baski i przejechać na spokojnie cały Rab...

dzięki z góry za odpowiedz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.06.2009 13:47

jest konkretna informacja ale nie podejme sie tłumaczenia...

http://www.javno.com/hr-profit/obnovlje ... ska_165121

Powrót do Alternatywne środki lokomocji

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone