Na jakimś zagranicznym forum znalazłem informację jakoby została skasowana linia promowa Drvenik - Korcula.
Poszukałem w googlach i rzeczywiście nie znalazłem rozkładu na 2011 (ostatni był na 2010).
Czy możecie potwierdzić tą informację?
rich72 napisał(a):Podejrzewam że właśnie tą opcję ludzie wybierali i linia z Drvenika stała się nieopłacalna.
Pływa cały rok.. pewnie pomyliło Ci się z zawieszoną linią Drvenik - KorčulaCoolSwimmer napisał(a):1. Czy ja dobrze słuszę nie pływa linia z Drvenika na Hvar w sezonie?
CoolSwimmer napisał(a):2. Jesli pływa to czy wpuszczają auta z instalacja gazową na prom?Bo jeśli nie to musze cały plan wakacji zmienić
CoolSwimmer napisał(a):3. Czy jeśli zjawie się na wyspie około 8 lipca to jechac w ciemno ( 2 osoby) czy rezerwowac nocleg przez neta
CoolSwimmer napisał(a):Dziekuje Bardzo Kasiu!!!
Ostatnie pytanie
Bardzo lubie widok otwartego morza wiec bede sie przymierzał żeby wypoczywać w mieście Hvar zastanawiam sie tylko czy Milna,sv Nedija,Jagodna czy Ivan Dolac to wioski gdzie nic niema oprocz jednej restouracji i wspaniałych plaż ? czy to są malutkie miasteczka ? po plażowaniu lubie wieczorem pójść na spacerek np.promenada i jak coś sie dzieje . Pozdrawiam
Powrót do Alternatywne środki lokomocji