W sobotę jadę na dwa tygodnie w okolice Omisa,i jak czytam prognozę pogody to mnie ciarki przechodzą!
Czy to możliwe aby od poniedziałku miało nadciągnąć nad Chorwacje takie ochłodzenie i deszcze?
volumen napisał(a):Jechałem pod namiot, więc trochę się bałem i myślałem o przesunięciu terminu. Ostatecznie powiedziałem sobieŁ piep..ć prognozy pogody. No i pojechałem. Oczywiście nic z tego, czym starszyły portale pogodowe się nie spełniło. Cały czas "żarówa" z nieba.
krystek napisał(a):volumen napisał(a):Jechałem pod namiot, więc trochę się bałem i myślałem o przesunięciu terminu. Ostatecznie powiedziałem sobieŁ piep..ć prognozy pogody. No i pojechałem. Oczywiście nic z tego, czym starszyły portale pogodowe się nie spełniło. Cały czas "żarówa" z nieba.
Jestem teraz w identycznej sytuacji , ale też olewam , tych wróżbitów od pogody i w poniedziałek pomykam do Sukosan .
volumen napisał(a):Miłego wypoczynku. Zdjęcia się przydały?
krystek napisał(a):volumen napisał(a):Miłego wypoczynku. Zdjęcia się przydały?
2 x dzięki ;
Korzystając z Twojej uprzejmości , mam prośbę . Podrzucam linka do Autokamp Stela - czy to przy nim na plaży jest brud opisywany przez Ciebie ?
I jeszcze jeden link http://www.tzo-sukosan.hr/hr_files/hr_index.htm- czy wiesz coś o tym miejscu , tam ma być kamp.