rapez napisał(a):ines; darek1; krakuscity; Katarzyna Głydziak Bojić; pawelsko; hepik; JacYamaha; kulka53; janniko : dziękuje Wam serdecznie za te ciepłe słowa. Termin zarezerwowany od 28.VIII-12.IX. Rejon Mali Lošinj-Cunski. Jeśli ktoś będzie wybierał się w podobnym kierunku zapraszam na wspólną jazde (w grupie zawsze razniej). Pozdrawiam wszystkich i dziękuje.
grax napisał(a):Ja bylem na poczatku wrzesnia 2008 i pogoda byla PIEKNA! Caly pobyt (okolo 2 tyg) bylo slonce i upaly!
Teraz jak euro spadnie, takze planuje pojechac na poczatku wrzesnia. mam nadzieje, ze pogoda nie zawiedzie tak jak w zeszlym roku
maniekjg napisał(a):Witam!Podłacze się do pytania Planujemy wybrać sie na przełomie
tzn.23.08-06.09.2009 i czytałem gdzieś że co roku podobno jest parodniowe zepsucie pogody w tym okresie-jak to jest naprawde?
grax napisał(a):Ja bylem na poczatku wrzesnia 2008 i pogoda byla PIEKNA! Caly pobyt (okolo 2 tyg) bylo slonce i upaly!
Teraz jak euro spadnie, takze planuje pojechac na poczatku wrzesnia. mam nadzieje, ze pogoda nie zawiedzie tak jak w zeszlym roku
zybog napisał(a): Ja też wybieram się na początku wrzesnia- w jaki rejon jedziesz? może wspólny dojazd / tzn. wpare aut/.
Kasiulka85 napisał(a):Hmmm...ja planuje wyjazd po 19 września ale nie wiem czy jest sens biorąc pod uwagę kaprysy pogody pod koniec września:/
Może trzeba bedzie odpuścić sobie Chorwację