Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

proces w Hadze

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
meeg
Cromaniak
proces w Hadze

Nieprzeczytany postnapisał(a) meeg » 05.02.2004 09:58

W dzisiejszej Rzeczpospolitej jest artykuł o procesie w Hadze i o poszukiwanych.
MariuszLo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) MariuszLo » 05.02.2004 10:10

Tak, czytałem. Przypominam sobie jak zabłądziłem do Pale jadąc z Sarajewa do Wyszegradu (most na Drinie). Prowadził tam tunel podobny do tego tunelu na Hwarze (tyle, że była sygnalizacja świetlna). Szkoda, że nie udało się zarobić tych obiecanych 5 mln $.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.02.2004 18:22

meeg napisał(a):W dzisiejszej Rzeczpospolitej jest artykuł o procesie w Hadze i o poszukiwanych.

Meeg, czyżbyś sugerowała możliwość dorobienia na wakacjach :?: :wink:
SNIPER
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) SNIPER » 05.02.2004 18:46

slapol napisał(a):Meeg, czyżbyś sugerowała możliwość dorobienia na wakacjach :?: :wink:

Dorobienia :?:
Módlmy się żeby "front" nie ruszył...sorki, ale (na szczęście) to już historia.
A swoją drogą...byłem nad adriatykiem również podczas wojny.
Na odgłos nadciągającego frontu burzowego połowa z turystów wyjechała 8O
Połowa z "nas" również złapała za walizki, ale udało się ich powstrzymać :lol:
I dokończyliśmy wakacje.
8)
zoohha
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) zoohha » 05.02.2004 18:48

8O wow
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.02.2004 19:29

slapol napisał(a):
meeg napisał(a):W dzisiejszej Rzeczpospolitej jest artykuł o procesie w Hadze i o poszukiwanych.

Meeg, czyżbyś sugerowała możliwość dorobienia na wakacjach :?: :wink:

Miałem tu na myśli ew. nagrody za znalezienie poszukiwanych SNIPER, a poza tym znaczek taki :wink: to oprócz dosłownego "mrugnięcia- wink" znaczy u nas żart.
SNIPER
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) SNIPER » 05.02.2004 19:50

slapol napisał(a):Miałem tu na myśli ew. nagrody za znalezienie poszukiwanych SNIPER, a poza tym znaczek taki :wink: to oprócz dosłownego "mrugnięcia- wink" znaczy u nas żart.

Ależ, slapol, domyśliłem :!: :P się co miałeś na myśli. Uwierz mi...błagam :cry: :!:

A tak, na marginesie...co znaczy "u nas" :?: :?:
Bo zrozumiałem że u Was.
A u nas, na forum "cro.pl", od dawien dawna znaczy to samo. :wink:

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone