Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Problemy z apartamentem w sierpniu?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
4est
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) 4est » 21.07.2006 08:41

wprawdzie już za 2 dwunasta, ale...od środy wysłałem ponad 20 maili z zapytaniem o jakis apartament (2 osoby poczatek sierpnia na 10 dni) i...na kilkanascie odpowiedzi - wszystkie negatywne...
Szukam czegoś w rejonie środkowej dalmacji (brela,tucepi). Może ktoś ma jakiś pewny namiar (będę wdzięczny za priv)??
W takiej sytuacji trochę obawiam się jechac w ciemno...
paolo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) paolo » 21.07.2006 10:57

Poczytaj na forum, było bardzo dużo na temat czy jechać w ciemno i na temat jak szukać apartamentów. Ja też wybieram się do Tucepi na początku sierpnia, w sumie 4 raz do Cro w ciemno i tylko w ciemno oczywiście.
Pozdrav.
volt_777
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) volt_777 » 21.07.2006 11:32

aloha:)))
ja smigam do b.vody (4os.) zaraz na poczatku sierpnia
hmm w ciemno oczywiscie.
a co bedzie to bedzie, wczesniej w cro 2 razy (primosten, tucepi) tez w ciemno.
Pozdrawiam.[/url][/list][/code][/quote]
zibek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zibek » 21.07.2006 20:59

ja wysłałem ponad 50 ( dwujęzyczne )
odpowiedzi 5
3 nie ma miejsc
2 mamy ale... większy app za trzy większe pieniądze ( szukam 2+2 )

fakt iż na tyle maili nie dostałem żadnej odpowiedzi ....... po co robią ludzie strony ????? i oferty w necie ????
Ppaulina
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ppaulina » 22.07.2006 16:32

Orientujecie się może, czy biuro podróży robi problem kiedy ktoś chce zrezygnować z rezerwacji i podsyła w to miejsce inne osoby?Wyjeżdżam za 2 tyg. na Pag ale wszystko może się jeszcze zdarzyć... :roll:
uzewojtek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) uzewojtek » 22.07.2006 23:48

jeśli interesuje cie makarska to zadzwoń właśnie z tamtąd wróciłem
0-607-400-063 lub e-meil adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
galtex
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) galtex » 23.07.2006 15:15

Napisałem jedno zapytanie okolice Sibenika dostałem odpoeiedż apartament 2+2 z klimą za 9 nocy 405 ojro Teraz negocjuje 10 dni za 400ojro

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone