Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

problem z zakupem winiety online na Węgry

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
marwel
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) marwel » 03.09.2009 21:14

Witam,

Czy ktoś z Was ostatnio dokonywał zakupu winiety online poprzez stronę

http://www.ppo.hu

Ilekroć próbuję wpisać mój numer rejestracyjny samochodu system wywala mi błąd z napisem "License plate is not valid". Nie bardzo wiem w czym problem, wpisuję na pewno odpowiedni format numeru rejestracyjnego.

Napisałem już oficjalnego maila do administratora strony ale podejrzewam że trochę potrwa zanim otrzymam odpowiedź.

Może również spotkaliście się z tym problem, byłbym wdzięczny za porady.

Dzięki,

Marcin
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.09.2009 21:27

Porad na ten temat już było trochę w tym roku :wink:
Tak w skrócie o tym co było: martwisz się że Ci numer rejestracyjny nie wchodzi a nie martwi Cię to że za chwile wejdziesz na strone nieszyfrowaną, gdzie jakiejś odpowiedniczce naszej Sp. z o.o. będziesz musiał podać wszystkie dane swojej karty płatniczej włacznie z kodem cv2 :?:
Z winietami nie ma na Wegrzech ŻADNYCH kłopotów i to bez wzgledu na porę dnia.
SZOP
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) SZOP » 03.09.2009 21:28

Nie ma problemu,musisz wpisać litery i cyfry bez spacji,zaznaczyć kraj i ważność winiety.
marwel
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) marwel » 03.09.2009 21:33

Piotrek_B napisał(a):Porad na ten temat już było trochę w tym roku :wink:
Tak w skrócie o tym co było: martwisz się że Ci numer rejestracyjny nie wchodzi a nie martwi Cię to że za chwile wejdziesz na strone nieszyfrowaną, gdzie jakiejś odpowiedniczce naszej Sp. z o.o. będziesz musiał podać wszystkie dane swojej karty płatniczej włacznie z kodem cv2?

Jak miło że dbasz o bezpieczeństwo moich finansów.

Szop, oczywiście mój błąd polegał na tym, że nie wpisałem odpowiedniego Państwa.

Dzięki,

Marcin
freyu
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) freyu » 10.09.2009 17:00

marwel napisał(a):
Piotrek_B napisał(a):Porad na ten temat już było trochę w tym roku :wink:
Tak w skrócie o tym co było: martwisz się że Ci numer rejestracyjny nie wchodzi a nie martwi Cię to że za chwile wejdziesz na strone nieszyfrowaną, gdzie jakiejś odpowiedniczce naszej Sp. z o.o. będziesz musiał podać wszystkie dane swojej karty płatniczej włacznie z kodem cv2?

Jak miło że dbasz o bezpieczeństwo moich finansów.

Szop, oczywiście mój błąd polegał na tym, że nie wpisałem odpowiedniego Państwa.

Dzięki,

Marcin

No są różne dziwactwa. Niedługo chleb online zaczną zamawiać :) Też mnie dziwuje kupowanie czegoś co jest ogólnie dostępne i bez różnicy w cenie online ale można i tak.
miejski
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) miejski » 10.09.2009 19:58

Też myślałem o kupnie on-line, ale podawanie wszystkich danych z karty na stronie bez min. SSL-a to trochę przesada. Kupowałem więc 2 razy w drodze do i z Cro, bez żadnych problemów.

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone