Anula napisał(a):Witam!
Możesz jechać śmiało na tej trasie jest całodobowa stacja paliwa Jet wraz z Mc Donaldem tam kupisz winietkę (wjazd charakterystyczny z ronda ).pozdrawiam
Anula napisał(a):Możesz jechać śmiało na tej trasie jest całodobowa stacja paliwa Jet wraz z Mc Donaldem
Anula napisał(a):witam
nie wiem czy to te stacje ale ja kupowałam winietkę na tej stacji przy mc donaldzie i napewno było po północy
w BA masz stacje OMV przed centrum handlowym Aupark bez problemu kupisz austriackie winetki, LPG i takie tam inne
gabrielo napisał(a):napisz coś więcej na temat tej stacji w Bratysławie ; przy jakiej jest ona ulicy, albo wskaż na mapie - poniżej link do strony stacji OMV: http://www.omv.sk/
mama_Kapiszonka napisał(a):Prawdę pisząc to zaskakuje mnie tego typu problem. Może wynika to z mojego podejścia dp sprawy. Wolę zapłacić nawet te 10% w PZMOcie i jechać mając naklejkę na szybie, niż za granicą szukać stacji czy jakiegoś innego punktu, w którym mogę kupić w środku nocy winietkę.
Wyjeżdżaliśmy mając komplet winiet, mapy, rozpisaną trasę dzięki via michelin, kredę (dla Słowackich policjantów), kamizelkę (dla Austriackich policjantów) i.... zapas red bulla dla kierowców
W każdym razie : udanych wyjazdów i powrotów!!!!
A.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi