Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

problem z kartą TELE2

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
pawelli
Mistrz Świata FIFA
problem z kartą TELE2

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelli » 29.07.2012 20:52

Witam,
Kupiłem dziś kartę.
Wsadziłem i niby wszystko ok.
Ale wprawadziłem kod *131* numer tel z kierunkowym# słuchawkę i cały czas że złe dane.
Sprawidzłem *150# i jest stan konta 50 kun i wazność - ale nie wiem dlaczego nie mogę aktywować usługi ...

Pomózcie
grga
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) grga » 29.07.2012 20:59

pawelli napisał(a):Witam,
Kupiłem dziś kartę.
Wsadziłem i niby wszystko ok.
Ale wprawadziłem kod *131* numer tel z kierunkowym# słuchawkę i cały czas że złe dane.
Sprawidzłem *150# i jest stan konta 50 kun i wazność - ale nie wiem dlaczego nie mogę aktywować usługi ...

Pomózcie

Co potrzeba, ciężko zrozumieć o co chodzi?
Tel. do Polski +48.......

Pozdrav
dareke
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) dareke » 29.07.2012 21:03

Korzystałem z karty TELE2 . Po wsadzeniu do telefonu nie musiałem nic robić. Sprawdziłem tylko poprzez wpis *130# stan konta. Może tylko nadmienię , że karta ta zmieniła mi pewne ustawienia w telefonie. Wszystko działało i było OK.
Goniaa
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Goniaa » 29.07.2012 21:56

U mnie też wszystko działało super. Też nic nie trzeba było robić.
A czy tę kartę masz w takim granatowym opakowaniu i jest napisane, że to karta turystyczna?
Tu jest zdjęcie opakowania:
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=34323&highlight=
pawelli
Mistrz Świata FIFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelli » 30.07.2012 14:18

Goniaa napisał(a):U mnie też wszystko działało super. Też nic nie trzeba było robić.
A czy tę kartę masz w takim granatowym opakowaniu i jest napisane, że to karta turystyczna?
Tu jest zdjęcie opakowania:
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=34323&highlight=

Gosia,
Dokładnie to.
W instrukcji jest napisane, że trzeba wbić *130* numer # i słuchawka (żeby zaktywować taryfę) Tyle że wyskakuje mi błąd.

Wpisywaliście te kody ?
pawelli
Mistrz Świata FIFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelli » 30.07.2012 14:19

grga napisał(a):
Co potrzeba, ciężko zrozumieć o co chodzi?
Tel. do Polski +48.......

Pozdrav

widzę że kurcze nie wiesz kompletnie o co chodzi a zabierasz głos ...

aż taką blondynka to nie jestem .... nie obrażając blondynek ...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.07.2012 16:33

A może telefon ma simlock i w tym problem. Może na innym spróbować.
Andrzejek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andrzejek » 30.07.2012 16:47

Korzystałem z tego pakietu na początku lipca i po włozeniu karty do telefonu nic nie musiałem robić.Wszystko działało.Jaką usługe chcesz aktywowac tym kodem?
Goniaa
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Goniaa » 30.07.2012 20:08

inman napisał(a):A może telefon ma simlock i w tym problem. Może na innym spróbować.

Może to jest właśnie przyczyna?
Na pewno włożyliśmy kartę, nic nie aktywowaliśmy żadnymi numerami i gwiazdkami. Po włożeniu działało.
Nie wiem - bo instrukcja dawno wyrzucona - czy te kody nie są przypadkiem do doładowania tej karty gdy "wygadasz" już te 50 kun (a to nie takie proste :))
pawelli
Mistrz Świata FIFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelli » 31.07.2012 15:52

Działa :)

Zrobiłem test - i sprawdziłem koszty połaczenia i jest OK.
Ale w tamtzm roku trzeba było wpisywać kod z gwiazdkami - na 100% bo kumpel wygadał karte w pare chwil - a mnie jeszcze zostało po wyjeździe
Goniaa
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Goniaa » 31.07.2012 17:30

To gratulacje ;)
Miłego .... "gadania" :)

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone