CZY KTOŚ Z WAS POSIADA POCZTĘ W WIRTUALNEJ POCZCIE I MA Z NIĄ PRZEZ OSTATNIE 2 DNI PROBLEMY.
DO MNIE PO PROSTU NIE DOCHODZA MAILE-NIE WIEM CZY TO PROBLEM MOJEGO KOMPUTERA CZY WIRTUALNEJ POCZTY????????????????
Michał 'mike' napisał(a):hehe , ja juz od dwóch lat nic nie moge wysłać przez wp.pl ale odbierać to nie ma problemu
łysy napisał(a):Michał 'mike' napisał(a):hehe , ja juz od dwóch lat nic nie moge wysłać przez wp.pl ale odbierać to nie ma problemu
Ale z programu pocztowego czy normalnie jak wchodzisz na skrzynkę na stronie wp
Michał 'mike' napisał(a):nie próbowałem ze strony tylko z outlooka mam skonfigurowany jak inne konto
w którym jest wszystko ok , myslałem ze winne sa ustawienia w poczcie wychodzacej smtp ale jest ok
jacol8 napisał(a):Michał 'mike' napisał(a):nie próbowałem ze strony tylko z outlooka mam skonfigurowany jak inne konto
w którym jest wszystko ok , myslałem ze winne sa ustawienia w poczcie wychodzacej smtp ale jest ok
To tak dla pewności sprawdź :
- w Outloocku kliknij zakładkę NARZĘDZIA , potem kliknij KONTA
- zaznacz na liście "pop3wp.pl" i kliknij na WŁAŚCIWOŚCI , a tam na
zakładkę SERWERY
- powinienes mieć tam wpisane : poczta przychodząca "pop3.wp.pl" ,
poczta wychodząca "smtp.wp.pl" , oraz wypełnione pola :"nazwa konta"
i "hasło"
- zaznacz ptaszkiem pole "zapamiętaj hasło"
- na dole zaznacz ptaszkiem pole " serwer wymaga uwierzytelniania " i
kliknij na USTAWIENIA
- zaznacz pole "zaloguj używając" , wpisz nazwę konta i hasło
- zaznacz ptaszkiem pole "zapamiętaj hasło"
- zatwierdź wszystko wciskając OK - ZASTOSUJ - OK - ZAMKNIJ
Jeśli masz konto na Wirtualnej Polsce i nadal nie będzie Ci działać jak należy to wina rzeczywiście nie tkwi po stronie Outloocka , lecz gdzie indziej.